Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Kun minusta tuli pyhä vihaaja

  • Oikeamielisten terveiset leskelle
    Oikeamielisten terveiset leskelle

Muistan ajan, jolloin Suomessa ei saanut esittää neuvostovastaisia mielipiteitä. Väärä sana Li Anderssonin vasemmistoliiton ja Niinistön vihreistä (VL + Vihr = ent. SKDL) toimista käänsi uraohjuksen suunnan kohti koillista. Ruskeita kieliä rasvattiin hallinnossa, eikä vieläkään tiedetä kuinka syvällä entiset presidentit, pääministerit ja ulkoministerit uivat Neuvostoliiton ja sen liittolaisten vesissä.

Menneen hurmoksen aikana Neuvostoliittossa tuomittiin erilaisissa näytösoikeuksissa tunnetummat henkilöt mielisairaalaan ja vähemmän tunnetut Siperian pikajunaan. Kaikilla oli yhteistä väärään aikaan ja väärään suuntaan ilmaistu "vihapuhe", jota seurasi tekaistu syyte.

Kun itäblokki hajosi sama oikeamielisten joukko ryhtyi pesemään kieliään sanoin: "Eihän me tiedetty! Me uskoimme mitä meille kerrottiin. "

Kumma kun kukaan ei kysynyt mistä minä tiesin?

Oikeamieliset eivät opi, vaan sorto, tekaistut syytteet ja oikeat rangaistukset vääristä teoista ovat arkipäivää vielä tämän päivän Suomessa. Totuudesta tehdään valhe, valhe perustellaan tieteellä ja tiede salataan kansalaisilta.

Oheinen kuva on oikeamielisten viesti tuntemalleni leskelle päivänä, jolloin hän suri miehensä kuoleman 4-vuotispäivää. Ei ole vihapuhetta, ei poisteta blogeista ja somesta, ei aiheuta toimenpiteitä.

Näin sanoivat viranomaisemme minulle. Leski voi yrittää syytettä, mutta omalla riskillä.

Mediamme on oikeamielinen ja sillä on kiistaton oikeus tuomita

YLE piti jokin päivä sitten vihaillan, jonka tarkoituksena oli lietsoa vihapuheita ja jakaa kansa hyviin ja pahoihin. Toimittajat ovat hyviä ja minä olen paha. Olen paha siksi, että tulevaisuuden Suomessa saatan esittää saman kysymyksen kuin vuonna 1992:

"Miksi ette tienneet, kun asia oli minulle kristallin kirkas."

Ruotsalainen poliisi Peter Springare kirjoitti hiljattain facebookissa näin:

Olen pirun väsynyt. Se mitä tulen tässä kertomaan, ei ole poliittisesti hyväksyttävää ...

Eläkeläisemme ovat polvillaan, koululaitos yhtä kaaosta, ....

Tällä viikolla ma - pe välisenä aikana olen käsitellyt raiskauksia, raiskauksia, törkeitä raiskauksi, kiristyksiä, kiristyksiä, laittomia uhkauksia, poliisiin kohdistuvaa väkivaltaa, huumausainerikoksia, törkeitä huumausainerikoksia, murhayrityksiä, taas raiskauksia ja pahoinpitelyjä.

Epäillyt:  Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, taas , taas , taas Christoffer... huppista! Ruotsalainen nimi huumausainerikoksessa, Mohammed, Mahmod Ali, taas ja taas.

Tällä viikolla edustettuja maita: Irak , Irak, Turkki , Syyria, Afganistan, Somalia, Somalia, Syyria taas, Somalia, tuntematon maa, tuntematon maa, Ruotsi. Puolet epäillyistä valehtelevat ikänsä ja kansalaisuutensa.

Nyt puhumme vain Örebrosta ja yhdestä viikosta.

Nerikes Allahanda kertoo nettisivuillaan, että nämä kirjoitukset menevät rikostutkintaan.

Koko juttu löytyy tätä kirjoitettaessa paikasta https://www.facebook.com/peter.springare/posts/10208300682343230 mutta oikeamieliset pitävät huolen siitä, että Peter vaiennetaan, kirjoitus poistetaan, ja lopulta Peter menettää työnsä, koska kertoo totuuden poliisin arjesta.

En välitä kertoa minuun kohdistuneista vihapuheista ja vihateoista. Poliisi on näet valistanut minua, että omalla nimellä tehty julkinen tappouhkaus ei riitä tutkinnan syyksi, kun kohteena on kantasuomalainen.

Nyt olen kertonut mitä Örebrossa tapahtui yhden viikon aikana (vihapuhe) ja verrannut sitä oikeamielisten vihatekoihin ja vihapuheisiin Suomessa.

Seuraan mielenkiinnolla riittääkö totuuden kertominen sulkemaan blogini.

Jos näin käy, niin jatkan taas paikassa http://cajppa.blogspot.fi/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän SinikkaHammari kuva
Sinikka Hammari

Tämä Springare jää sanojensa mukaan kohta eläkkeelle. Toki voivat potkaista pellolle ennen sitä, jos ehtivät. Onhan tuo kamalaa (viha)puhetta, kun kertoo kokemuksistaan ja todellisesta rikostilanteesta Örebrossa -ja ehkä muuallakin Ruotsissa. Mutta vakavasti puhuttuna, tilanne on paha. Ja on se kumma, jos ei siitä saa puhua, ilman, että saa oman kansan kansalaisten vihat niskoilleen.

Käyttäjän jlinjama kuva
Jussi Linjama

Ruotsalaiset myöhästyivät. Juttu näyttää olevan jo Britanniassa, josta sitä on vähän hankalampi poistaa.

http://www.express.co.uk/news/world/763354/Migrant...

No, varmaan hoitokokousta pidetään, Hexenhammeria tavataan ja poliisi erotetaan, mutta itse asian käsittely voi jäädä vähemmälle.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Keksittyä bullshittiä, joka kiertää rasistipiireissä vuodesta toiseen: "En välitä kertoa minuun kohdistuneista vihapuheista ja vihateoista. Poliisi on näet valistanut minua, että omalla nimellä tehty julkinen tappouhkaus ei riitä tutkinnan syyksi, kun kohteena on kantasuomalainen."

Kaj Granlund

Ei ole keksittyä bullshittiä. Uhkauksen esitti eräs henkilö kommentoidessaan kirjoitustani Kauppalehden blogissani.

Aamulehti teki asiastani ison jutun ja siinä ihmeteltiin samaa, miksi Tampereen poliisi ei reagoinut asiaan? Voit luvallani tiedustella Tampereen Poliisilta tai Aamulehdeltä, josko siellä vielä olisi joitakin merkintöjä.

Ja vastaisuuden varalle Esa. Minulla ei ole mitään tarvetta keksiä mitään. Maailma on riittävän täynnä tositarinoita.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Li Andersson oli 4-vuotias, kun Neuvostoliitto lakkautettiin. Vasemmistoliitto oli 1-vuotias.

Kaj Granlund

Suomen Kansan Demokraattinen Liitto (lyh.SKDL) oli kommunistinen puolue, joka ajoi sosialistista vallankumousta Suomeeen. SKDL lopetti poliittisen toimintansa keväällä 1990 ja sen seuraajaksi perustettiin Vasemmistoliitto, jota siis Li Andersson johtaa. Osa SKDL:n jäsenistä löytyy Vihreistä ja Vihreät ajavat aika avoimesti tuota 1960-luvun kommunistista mallia (tämä on oma näkemykseni vihreistä).

Toimituksen poiminnat