Kana ilman päätä

Kansoja viedään kuin litran mittaa, eikä kukaan näytä reagoivan asiaan millään tavalla. On kulunut liki vuosi siitä, kun edellisen kerran katsoin ajankohtaisohjelmaa ja kuukausia siitä, kun seurasin YLE:n aamuTeeVeetä. Viimeiset kolme viikkoa TV-viihteeni on rajoittunut Netflixiin. Alkaa mitta täyttyä.

Pääsimme vuoden taistelun jälkeen eroon USA:n vaaleista, ja sitten alkoivat Trumpin temput täyttää uutislähetyksiä. Mitä nyt välillä tulivat jokaviikkoiset puolueiden kannatuslukemat ja Sipilän silloiset sanomiset. Sitten lähestyivät kuntavaalit ja tuutti täyttyi vaalihaastatteluilla, gallupeilla ja vaalipaneeleilla.

Kiinnostaako teitä toisiaan tällainen tieto?

Onneksi Syyria teki mahdollisen kaasuiskun ja Trump kosti, joten saimme pienen paussin politiikan harmaaseen arkeen, mutta sekin rauha loppui lyhyeen.

Kun kuorma-auto murjoi ihmisiä Tukholmassa särkyi illuusio ja taas käynnistyi sama vanha helvetinkone pauhaamaan "oikeaa asiaa" yötä-päivää. Jopa SIlja-Line intoutui tarjoamaan matkustajilleen kriisiapua.

Onko suheellisuustajumme täysin hakoteillä?

Ei Tukholman tapauksessa ole mitään erikoista. Yksi tavallinen terroriteko monen muun joukossa. Samoihin aikoihin islamistit syyllistyivät muualla mm. seuraaviin tekoihin, joista mediamme ei hiiskunut sanallakaan:

  • Australian Queanbeyanissa kaksi radikalisoitunutta nuorta tappoivat huoltoasematyöntekijän.
  • Pakistanin Lahoressa islamistit tappoivat 68-vuotiaan vääräuskoisen miehen. 
  • Mogaiushussa islamistit ampuivat krh:lla asuintaloja tappaen kolme naista.
  • Syyriassa ISIS tappoi teräaseilla 33 nuorta.
  • Israelissa palestiinalaismies ajoi kuorma-autolla kohti tarkastusasemaa tappaen yhden ihmisen.

Kukaan ei näytä muistavan kaikkia niitä nuoria tyttöjä, jotka joutuvat lähinnä islamististen jengien raiskaamiksi Ruotsissa. Nuoria tyttöjä, joiden elämä raiskausten seurauksena tuhoutuu. Vuonna 2016 Ruotsissa tapahtui n. 6560 raiskausta, joista 1/3 (n. 2200) kohdistui alle 15 vuotiaisiin tyttöihin.

Tanskassa yli puolet tekijöistä tulivat Irakista, Iranista, Turkista ja Somaliasta, mutta Ruotsi ei julkaise etnisiä tilastoja.

On kuin kyseessä olisi suuri mediashow, jossa herkutellaan toisten surulla. Tositeevee-versio gladiaattoreista, jossa lietsotaan pelkoa hokemalla: "Pelolle ei saa antaa valtaa! Olette täysin turvassa televisionne takana".

Kukaan ei välitä kaikista pienistä lapsista, jotka joutuvat seuraamaan tätä mediamylläkkää ymmärtämättä mistä on kysymys. Lapsista, jotka joutuvat työstämään median luoman myllerryksen omissa pienissä aivoissaan ja elämään aikuisten sairaan vihteen luomassa ilmapiirissä.

Jos tällaisista asioista pitää puhua, on sanottava niin kuin asiat ovat. Olemme tuoneet terrorin Eurooppaan ja tulevaisuudessa tällaiset tapahtumat ovat yhtä arkisia kuin liikennekuolemat tänään.

Kun katselen median marrsivan ohitseni tuntuu kuin Coloradossa 1945 – 1947 asunut päätön Mike-kukko olisi luonnollinen osa tämän päivän yhteiskuntaa.

 

KajGran
Sitoutumaton Lestijärvi

Olen sitoutumaton ja sinun mielipiteistäsi täysin riippumaton ajattelija. Olen aikoja sitten ohittanut vaiheen, jossa välittäisin mitä jutuistani ajattelet.
Kun kerrot minulle totuudesta niin kerrot vain siitä asiasta, jonka useimmiten olet kuullut. Se on sinun totuutesi!
Kun kerrot minulle humanismista, kerrot miten vaadit, että itseäsi kohdellaan.
Kun syytät minua kerrot vain minkälaisena koet itsesi.
Ihmiskunnan luisuessa kiihtyvällä nopeudella kohti omaa tuhoaan, sarkasmini kasvaa, joten älä lue juttujani, jos et siedä mielipiteitäni.
Kirjoitan myös paikassa: http://cajppa.blogspot.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu