Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Kana ilman päätä

  • Kana ilman päätä

Kansoja viedään kuin litran mittaa, eikä kukaan näytä reagoivan asiaan millään tavalla. On kulunut liki vuosi siitä, kun edellisen kerran katsoin ajankohtaisohjelmaa ja kuukausia siitä, kun seurasin YLE:n aamuTeeVeetä. Viimeiset kolme viikkoa TV-viihteeni on rajoittunut Netflixiin. Alkaa mitta täyttyä.

Pääsimme vuoden taistelun jälkeen eroon USA:n vaaleista, ja sitten alkoivat Trumpin temput täyttää uutislähetyksiä. Mitä nyt välillä tulivat jokaviikkoiset puolueiden kannatuslukemat ja Sipilän silloiset sanomiset. Sitten lähestyivät kuntavaalit ja tuutti täyttyi vaalihaastatteluilla, gallupeilla ja vaalipaneeleilla.

Kiinnostaako teitä toisiaan tällainen tieto?

Onneksi Syyria teki mahdollisen kaasuiskun ja Trump kosti, joten saimme pienen paussin politiikan harmaaseen arkeen, mutta sekin rauha loppui lyhyeen.

Kun kuorma-auto murjoi ihmisiä Tukholmassa särkyi illuusio ja taas käynnistyi sama vanha helvetinkone pauhaamaan "oikeaa asiaa" yötä-päivää. Jopa SIlja-Line intoutui tarjoamaan matkustajilleen kriisiapua.

Onko suheellisuustajumme täysin hakoteillä?

Ei Tukholman tapauksessa ole mitään erikoista. Yksi tavallinen terroriteko monen muun joukossa. Samoihin aikoihin islamistit syyllistyivät muualla mm. seuraaviin tekoihin, joista mediamme ei hiiskunut sanallakaan:

  • Australian Queanbeyanissa kaksi radikalisoitunutta nuorta tappoivat huoltoasematyöntekijän.
  • Pakistanin Lahoressa islamistit tappoivat 68-vuotiaan vääräuskoisen miehen. 
  • Mogaiushussa islamistit ampuivat krh:lla asuintaloja tappaen kolme naista.
  • Syyriassa ISIS tappoi teräaseilla 33 nuorta.
  • Israelissa palestiinalaismies ajoi kuorma-autolla kohti tarkastusasemaa tappaen yhden ihmisen.

Kukaan ei näytä muistavan kaikkia niitä nuoria tyttöjä, jotka joutuvat lähinnä islamististen jengien raiskaamiksi Ruotsissa. Nuoria tyttöjä, joiden elämä raiskausten seurauksena tuhoutuu. Vuonna 2016 Ruotsissa tapahtui n. 6560 raiskausta, joista 1/3 (n. 2200) kohdistui alle 15 vuotiaisiin tyttöihin.

Tanskassa yli puolet tekijöistä tulivat Irakista, Iranista, Turkista ja Somaliasta, mutta Ruotsi ei julkaise etnisiä tilastoja.

On kuin kyseessä olisi suuri mediashow, jossa herkutellaan toisten surulla. Tositeevee-versio gladiaattoreista, jossa lietsotaan pelkoa hokemalla: "Pelolle ei saa antaa valtaa! Olette täysin turvassa televisionne takana".

Kukaan ei välitä kaikista pienistä lapsista, jotka joutuvat seuraamaan tätä mediamylläkkää ymmärtämättä mistä on kysymys. Lapsista, jotka joutuvat työstämään median luoman myllerryksen omissa pienissä aivoissaan ja elämään aikuisten sairaan vihteen luomassa ilmapiirissä.

Jos tällaisista asioista pitää puhua, on sanottava niin kuin asiat ovat. Olemme tuoneet terrorin Eurooppaan ja tulevaisuudessa tällaiset tapahtumat ovat yhtä arkisia kuin liikennekuolemat tänään.

Kun katselen median marrsivan ohitseni tuntuu kuin Coloradossa 1945 - 1947 asunut päätön Mike-kukko olisi luonnollinen osa tämän päivän yhteiskuntaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Juuso Hämäläinen

Tuossa listaa islamilaisesta terrorista eri maissa.

Yli 30.500 iskua vuoden 2001 jälkeen, jossa kuollut vähintään yksi ihminen. Näiden lisäksi varsinaisen sodan vaatimat uhrit. Kannattaa hetki katsoa tilastoa, se on avannut monen sokean näkemään todellisuuden:

http://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks....

Hyvin menee meillä monikulttuurisuuden luvatussa Suomessa huppu silmillä.

Kaj Granlund

Minä poimin nuo mainitsemani viisi tapausta samasta nettiosoitteesta. Tuossa on hyvää se, että sen tietoja ei voida kiistää ja siitä on luettavissa meidänkin tulevaisuutemme.

Juuso Hämäläinen

Niin on ollut luotettavaa tietoa. Tärkeää suomalaisille on tajuta terrorin määrän lisäksi se, että pääosa murhaiskuista on tehty muslimien keskuudessa erilaisten lahkoriitojen takia. Mitään syytä ei ole olettaa, etteikö muslimiryhmien väkivalta tulisi Suomeenkin. Mitä enemmän heitä on täällä, sitä suurempi riski.

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #3

Pahinta nykypolitiikassamme on, että asioista ei saa puhua eikä kirjoittaa.

Juuso Hämäläinen Vastaus kommenttiin #4

Totta. Mutta tilanne on helpottanut. Sensuuri iski vielä vuosi sitten rajusti. Nyt ei enää niin herkästi joudu sulkulistalle mediassa. Mutta tilanne mielipiteiden sensuroinnissa oli aivan sairas 2015 aikana. Ihan kuin P-Koreassa. Sillä erolla, ettei vielä tultu yöllä kotoa hakemaan.

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #5

Muistan 2015 kun minut poistettiin US:n blogista vain koska kirjoitin, ettei kurkunleikkaajia tarvita Suomeen. Eritreasta kotoisin oleva maahanmuuttaja oli saanut kielteisen päätöksen ja leikkasi sen seurauksena kurkun kahdelta ihmiseltä Västeråsissa. Pitkä kausi bloggaajana katkesi siihen.

Nyt olen siis takaisin, mutta edelleen ristiriitaisin tuntein. Haluaisn sanoa mitä todella tunnen, mutta tiedän, että tulee lähtö käräjäsaliin.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #6

Käräjäsalin tuomio oiskin todiste siitä, että yritit edes varoittaa tulevasta, sitten kun lapsenlapsemme kyselevät "Ukki, mitä sinä teit silloin kun barbaria valtasi maan"

Juuso Hämäläinen Vastaus kommenttiin #6

Tarkkana saa olla. Ei moni olisi uskonut, että Suomessa olisi tällainen keskustelun tukahduttaminen enää mahdollista suomettumisen jälkeen. Nyt ollaan siirrytty harrastamaan itsesensuuria länteen päin. Brysselin, Berliinin ja Nykin suuntaan. Itään päin saa lausua vapaasti mitä vihapuhetta lystää.

Olemme aika huvittava kansa tässä suhteessa. Rohkeus puuttuu ajatella ja puhua vapaasti niinkuin vapaat kansat tekevät, aina ollaan kyykyssä johonkin suuntaan ja anomassa hyväksyntää.

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard Vastaus kommenttiin #8

Mun havaintojeni mukaan meillä keskustelu vapautui kahdeksankytluvun puolivälissä Gorban ja glasnostin myötä. Kauan sitä vapautta ei kestänytkään, kun keskustelun tukahduttaminen ja mielipidemuokkaus alkoi EU:n liittymisen tienoilla. Oikeastaan koko EU:n liittymiseen liittyvä valmisteluprosessi pimitettiin, silloin puhuttiin (hallitusta)rakennemuutoksesta valtion (kansan) omaisuutta yksityistettiin ja myytiin pilkkahintaan ulkomaille.

Suomalaisten nöyryys auktoriteettien edessä on pöyristyttävää, niin rohkea kansa kun on paineen alla. Suomalaiset vertaavat usein sosiaalisia tutkimuksiaan Tanskaan, sama asukasluku ja sama pohjoismainen sos.demokratia, mutta kannattaisi ottaa oppia näiden juuttien itsetunnosta, kyvystä nauraa itselleen ja kapinoida kaikessa mikä ei ole heidän kansallisen etunsa mukaista, viis välittäen EU:n haukuista tai tai mistään taivaan paheksunnasta.

Toimituksen poiminnat