Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Muumilaaksossa on mukavaa

Suomi on hyvä maa kaikille niille ihmisille, jotka lapsuudestaan asti on koulittu vaikenemaan silloin, kun YLE ja maamme poliittinen valtaeliitti puhuu. Jos sinulla ei ole muita mielipiteitä kuin mitä "laatumedia" sallii, voit olla ja elää rauhassa. Sama sääntö päti Stalinin Neuvostoliitossa, Hitlerin Saksassa ja kaikissa niissä nykyajan valtioissa, joita laatumediamme on tottunut osoittamaan pitkällä sormellaan.

Harvemmin kukaan huomaa, että kun etusormi osoittaa vihan kohdetta, niin kolme sormea osoittaa itseään.

Annika Möllström kirjoitti, että hänen sähköpostinsa eivät tavoita vastaanottajia ja hänen Facebook-tiliään oli hakkeroitu. Häntä alettiin syyttää mielenterveysongelmista. Maaliskuun lopussa (2017) poliisi teki rynnäkön Annikan kotiin, mursi lukot Annikan asuntoon Täbyssä. Hän ehti soittaa tuttavalleen, joka kuuli puhelimessa, kuinka virkavalta mursi ovea auki.

Toimittaja Annika Möllström vietiin vastoin tahtoaan Danderydin sairaalan psykiatriselle osastolle nro 140 pakkohoitoon. Hän valitti asiasta Hallinto-oikeuteen, joka kuitenkin katsoi, että hänet on pidettävä vangittuna Danderydin sairaalassa.

Annikan rikos: Hän kirjoitti liian räväkästi ja kieltoja uhmaten Naton toiminnasta. Vangitsemisen perusteluissa lukee mm.: "Nyt hän on taas kirjoittanut sosiaaliseen mediaan."

http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/1864-annika-moellstroem-kidna...

Syyskuun 8. 2016 55-vuotias Sabine Ehrlich menehtyi lääkkeiden yliannostukseen (todennäköinen murha) Reichenaun psykiatrisella (talo 25, osasto 41). Saksaa osaavat voivat lukea aiheeseen liittyvää paikasta https://reichenaublog.wordpress.com/

Kuulemani mukaan Ilja Janitskin olisi suomalaisten viranomaisten toivomuksesta rauhoitettu voimakkaalla diazepam-kuurilla Espanjassa ja Kotisuomessa hänet yritettiin laittaa pakkohoitoon mielisairaalaan.

Milloin läntinen sivilisaatiomme kompastuu omaan näppäryyteensä ja joutuu tunnustamaan, että me ihmiset toimimme kuten aina olemme toimineet - omaa totuuttamme varjellen.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jannekejo kuva
Janne Kejo

"Muumilaaksossa on mukavaa"

... vaikkei kaikki muumit olisikaan laaksossa...

En ota kantaa noihin 3 mainitsemaasi konkreettiseen tapaukseen, koska en niitä tunne.

Sen sijaan haluaisin mainita, että tuonkaltaisissa operaatioissa on "hienoinen" ero sen mukaan, edustaako poliisi (tai muu valtaa käyttävä taho) yhteiskunnan enemmistön vaiko vähemmistön etua.

Kaj Granlund

Niin jokaisella on oma totuutensa, joka on se väite, jonka useimmin kuulee.

Toimituksen poiminnat