The Myth of Germain Villainy

Holokaust on juutalaisten keksimä satu! Suurin piirtein näillä sanoilla alkaa tämän kirjan johdanto ja nämä sanat jäivätkin sitten vaivaamaan mieltäni koko kirjan ajan.

Ostin kirjan siksi, että saisin uuden näkökulman Euroopan lähihistoriaan ja kahden maailmansodan syntyyn. Minua kiinnosti erityisesti se, että yksi sota ei synny Mainilan tai Sarajevon laukauksista, vaan siihen tarvitaan vuosia kestävää propagandaa ja vihan lietsontaa. Hitlerin Saksan juutalaisvainot eivät syntyneet halusta tappaa juutalaisia, vaan ensin oli saatava kansa ajatuksen taakse ja vasta sitten viha toimii moottorina. Jos kirjaa on uskominen, juutalaisviha oli jos ei perusteltua, niin perusteltavissa tavalla, joka upposi kansaan.

Luin aikaisemmin otteita tästä kirjasta ja erityisesti minua kiehtoi kirjoittajan Benton L. Bradberryn näkemykset siitä, mitkä tekijät 1870-luvulla loivat poliittisen perustan tapahtumille, joka lopulta veivät kahteen maailmansotaan. Itse asiassa taidettiin silloin luoda perusta sille maailmanjärjestykselle ja niille konflikteille, joiden kanssa tänään taistelemme.

Pieni riitasointu uhkaa kuitenkin pilata kirjan välittämän sanoman. Holokaust on tarua!

Kun Benton L. Bradberry nojaa historiallisiin julkaisuihin, lehtitietoihin ja sopimuksiin, niin hänen viestinsä saa pahan kolauksen johdannossa esitettyjen väitteiden takia. Olkoon, että Nürnbergin oikeus oli farssi ja pitkälti muistutti Neuvostoliiton näytösoikeudenkäyntejä, juutalaisten saamasta kohtelusta Hitlerin Saksassa ei liene mitään kiistanalaista. Natsien pahuus oli täsmälleen yhtä laajamittaista ja summittaista kuin Stalinin hirmuteot ja toisen maailmansodan liittoutuneiden tekemät siviilikohteiden pommitukset.

Nykymaailman informaatiotulvan keskellä kirja on hyvä muistutus siitä, että totuus saattaa olla toisenlainen kuin se, mikä meille tarjotaan.

KajGran
Sitoutumaton Lestijärvi

Olen sitoutumaton ja sinun mielipiteistäsi täysin riippumaton ajattelija. Olen aikoja sitten ohittanut vaiheen, jossa välittäisin mitä jutuistani ajattelet.
Kun kerrot minulle totuudesta niin kerrot vain siitä asiasta, jonka useimmiten olet kuullut. Se on sinun totuutesi!
Kun kerrot minulle humanismista, kerrot miten vaadit, että itseäsi kohdellaan.
Kun syytät minua kerrot vain minkälaisena koet itsesi.
Ihmiskunnan luisuessa kiihtyvällä nopeudella kohti omaa tuhoaan, sarkasmini kasvaa, joten älä lue juttujani, jos et siedä mielipiteitäni.
Kirjoitan myös paikassa: http://cajppa.blogspot.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu