Vihapuhe on poliittisen sorron keihäs

Nyt on siis tuomittu se, mikä sanotaan salaisessa kabineteissa ystävien kesken. Odotan vain, että palaamme suuren Neuvostoliiton aikaan, jolloin betoniin laitettiin kolme lapiollista sementtiä, viisi lapiollista soraa ja yksi lapiollinen mikrofoneja. Onhan oikeamielisten saatava lonkeronsa jokaiseen kotiin siltä varalta, että kodeissa esitetään vihapuheita.

Mutta mikä vihapuhe?

Vihapuhe ei ole määritelty laissa. Toisin sanoen kaikki voi olla vihapuhetta tai sitten ei mitään. Tällä hetkellä näyttää siltä, että oikeuslaitoksemme määrittelee vihapuheet sen mukaan, miten sosiaalinen media ja YLE kulloinkin asiaan reagoivat. Tähän löytyy yksi poikkeus. Kaikki perussuomalaisten julkaisema tieto tulkitaan lähtökohtaisesti vihapuheeksi.

Nyt tulilinjalle joutuivat poliisit vaikka some ja media tuskin ymmärtää, mitä työ tekee työntekijälleen. Kysykää palomiehiltä, ambulanssien kuljettajilta, ensihoitajilta, lääkäreiltä tai poliiseilta. He kohtaavat päivittäin onnettomuutta, kärsimystä, vihaa, murhia ja itsemurhia. Heidän tapansa purkaa työn paineet eivät aina ole julkisuuden kestäviä. Se on ronskia puhetta, jonne oikeamielisten ei pidä nenänsä laittaa.

Jos he omalla salaisella FB-sivustolla ilkkuvat pakolaiselle, joka teki mediatempauksen yrittämällä (esittämällä) itsemurhaa Rautatientorilla, niin he tekivät sen osittain siksi, että he päivittäin todistavat, kuinka helppoa itsemurhan tekeminen on, jos sitä todellakin halua.

Vihapuhe ja vihapuhe

Oikeuskäytäntömme todistaa kiistatta sen, että vihapuheeksi katsotaan kaikki sellainen, joka kohdistuu maahan tulleisiin pakolaisiin ja loisijoihin. Jos sanot naapurillesi, että hänen asuntonsa haisee ja naapuri on somaali, niin tuomio vihapuheesta rapsahtaa heti. Uskonrauha rikkoontuu, jos kritisoit islamia, mutta islaminuskoinen saa virtsata kristityn haudalle ilman seuraumuksia tai näyttää keskisormea kirkosta poistuvalle. Koraani jopa kehottaa kannattajiaan vihapuheisiin, vihatekoihin ja uskonrauhan rikkomiseen, mutta yhtään imaamia ei ole vielä vihapuheista tuomittu.

Tähän juttuun liitetty kuva kertoo vihapuheista, joka kohdistuu tavallisiin suomalaisiin ihmisiin. Tunnen tapauksen ja ihmiset, joita tällä kuvalla tietoisesti ja harkitusti on loukattu julkisessa Facebook-ryhmässä, mutta he eivät halunnet lähteä viemään asiaa oikeuteen, koska "se ei johda mihinkään". Tiedustelin valtakunnansyyttäjältä löytyykö tällaisille julkaisuille ja julkaisijoille minkäänlaista lakia. Ei löydy! Ei täytä vihapuheen tunnusmerkkejä, joten kantasuomalaista ihmistä tai ihmisryhmää voidaan vapaasti parjata ja loukata. Auta armias, jos tuo jenkkikiikussa roikkuva olio olisi musta!

Tapetaan pois vihapuheet median kielenkäytöstä ja lähdetään "pökkelö Niinistön" ehdottamalle linjalle ja poistetaan uskonrauha laistamme. Jos joku kokee tulleensa loukatuksi kirjoituksesta niin tehköön ihonväristä, tukan pituudesta tai silmien asennosta riippumatta rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta.

Vihapuheen pitäminen rikoksena johtaa ennen pitkää täydelliseen anarkiaan, kun lainsäätäjän näyttää olevan pakko taipua sosiaalisen median torikokousten päätöksiin.

KajGran
Sitoutumaton Lestijärvi

Olen sitoutumaton ja sinun mielipiteistäsi täysin riippumaton ajattelija. Olen aikoja sitten ohittanut vaiheen, jossa välittäisin mitä jutuistani ajattelet.
Kun kerrot minulle totuudesta niin kerrot vain siitä asiasta, jonka useimmiten olet kuullut. Se on sinun totuutesi!
Kun kerrot minulle humanismista, kerrot miten vaadit, että itseäsi kohdellaan.
Kun syytät minua kerrot vain minkälaisena koet itsesi.
Ihmiskunnan luisuessa kiihtyvällä nopeudella kohti omaa tuhoaan, sarkasmini kasvaa, joten älä lue juttujani, jos et siedä mielipiteitäni.
Kirjoitan myös paikassa: http://cajppa.blogspot.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu