Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Suomesta jokaiselle turvapaikka

Mielenkiintoista luettavaa: "Hallituksen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma". Jääköön jokaisen päätettäväksi, onko tätä noudatettu vai oliko tämä vain sumutusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Eero Mattila

Eiköhän tämä ole samanlaista sumutusta kuin koko hallitusohjelmakin. Nämä esitykset tehdään mediaa varten, samoin kuin teatteriesitys hallituksen eroanomuksesta.
- Tällainen paperi (jota ei ole aikomustakaan noudattaa/panna toteen) osoittaa hallituksen täydellistä piittaamattomuutta ja ylimielisyyttä äänestäjiä kohtaan.

Käyttäjän KansalainenKane kuva
Markku Nieminen

Jos olisikin, niin meillä ei olisi hätiä mitiä! Mutta, mutta, höplästä vedettiin ja se vaan jatkuu, ja jatkuu.
Ei Suomi noudata hallitusohjelmaansa, eikä EU noudata edes omia sopimuksiaan, silti me ollaan mallioppilaita, siis maksajia ja taakankantajia. Onko järkee?

Kaj Granlund

Niin eihän Suomi noudata EU:n sopimuksia enempää kuin muutkaan maat. Budjettivaje on edelleen järkyttävä ja velanotto jatkuu. Velkaantuminen on kohta Kreikan luokkaa mutta ketään ei kiinnosta.

Tuo paperi on nykyisten perussuomalaisten laatima (Halla-aho et co). Se kelpasi hallitusneuvotteluissa houkuttelemaan Soinin minsteripostiin, kunhan Soini lupasi viitata kintaalla hallitussopimuksen siihen osaan, joka velvottaisi Kepua ja Kokoomusta.

Toimituksen poiminnat