Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Uusi papisto ja anekauppa

  • Lämpötila viimeiset 1000+ vuotta
    Lämpötila viimeiset 1000+ vuotta

Minä uskon Ilmastomuutokseen, kaikkivaltiaan tieteemme ja tuhomme luojaan, sekä Hallitustenväliseen ilmastonmuutospaneeliin (IPCC), ilmastomuutoksen ainoaan Poikaan, meidän Herraamme, joka sikisi vallan himosta, syntyi tyhjistä mielikuvista, kärsi totuuden puutteesta, ristiinnaulittiin lakiin, haudattiin byrokratiaan,  nousi Pariisin ilmastosopimuksessa kuolleesta ja astui kaikkien tietoisuuteen. Istuu kaikkivaltiaiden hallitusten oikealla puolella ja tulee sieltä tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

Ja pyhään Euroopan Unioniin, pyhään yhteiseen hiekkalaatikkoomme, saasteveroihin, päästökauppaan, hyvinvoinnin kasvuun ja iankaikkiseen kulutukseen.

Amen

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Pointsit tuolle IPCC:n graafiselle esitykselle. Se on heidän omista arkistoistaan varmaan jo tuhottu, mutta on jäänyt kuvakaappauksin nettiin elämään ...

Hannu Töyri

Tiedotusvälineet ovat luopuneet totuudesta ja objktiivisuudesta ja tiedotus on nykyään vastuullista.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Yhtä vastuullista kuin aikoinaan Neuvostoliitossa.

Käyttäjän aveollila1 kuva
Antero Ollila

Internet ei unohda. IPCC:lle tosiaan kävi alkuvaiheessa tällaisia kämmejä, että he tulivat julkaisseeksi tunnettuja lämpötilakäyriä maapallon historiasta. Kymmenet tutkimustulokset osoittavat samaa kehitystä, muta ne pitää kaivaa esiin. Ykkösmedia ei suurin surminkaan niitä esittele, koska niiden toimittajat ovat vihkiytyneet salaamaan oikeaa tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen sijaan syöttämään joskus aika huvittavaakin tietoa. Tänä aamuna Yle on kertonut, että kohta lentokoneet eivät pääse aina ajallaan ilmaan, kun lämmin ilma ei nosta samalla tavalla kuin kylmä. Olin kolme vuotta ehkä maailman kuumimmassa maassa Omanissa, jossa joka päivä tehtiin kymmneniä lentoja erittäin kuumaan sisämaahan. Aina ne lennot tulivat takaisin. Eivät olleet tietoisia tästä ongelmasta, ilmeisesti.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kirjoitinkin jo aamulla kommentin asiasta Hannu SInivirran blogiin:

http://hannusinivirta.puheenvuoro.uusisuomi.fi/240...

"Näyttää siltä, että YLE on kesän hiljaisuudessa ottanut kestoteemakseen ilmaston lämpenemisen. Tänä aamuna uutisissa tuli melkein kuin "breaking news alarm", että lentokoneet eivät pian pääse ilmaan, koska liian korkea lämpötila alkaa vaikuttaa niiden nousukykyyn.

Ihmettelen kuka pellehermanni näitä uutisia valitsee ja pukkaa. Jos puhutaan siitä, että lentokoneilla on silloin tällöin lähtökielto lämpötilan ollessa jossain Arizonassa +50 astetta celciusta ja vaikka uskottaisiin siihen, että moiset lämpötilat saattaisivat tulevaisuudessa vuosikymmenien saatossa yleistyä, niin onko mitään järkeä uutisoida juuri Suomessa elokuun toisen päivän aamuna vuonna 2017 uutislähetyksessä asiasta lietsoen paniikkia ihmisiin? Eikö tuollainen kuuluisi mieluummin johonkin dokumenttiohjelman aihepiiriin?"

Veikko Anttila

Olen verrannut ilmastonmuutoskiihkoilijoiden luomaa nykytilannetta siihen propagandaan, mitä kuulin 1950-luvulla ollessani koulupoika. Kerrottiin nimittäin, että Neuvostoliitossa on kehitetty yhteiskunta, jossa ei tapahdu onnettomuuksia eikä tehdä rikoksia. Rohkenin pienessä mielessäni epäillä, onko se totta.
Onko todella mahdotonta, että jokin media ottaisi ajaakseen tosiasioiden saamisen ihmisten tietoisuuteen. Nythän syydetään miljardeja ja taas miljardeja kiihkoilijoiden ajamiin asioihin, joiden todellisesta vaikutuksesta ei osata eikä edes haluta puhua. Tiedemiesryhmät kilpailevat siitä, kuka osaa ennustaa isointa lämpötilamuutosta vuosisadan loppuun mennessä. Ainut motiivi taitaa olla tutkimusrahan saaminen. Kaiken huippu on, että väitetään osattavan ennustaa lämpötila 0,1 C:n tarkkuudella vuosisadan lopussa. Jos ko. tiedemiesrymien aika ja energia olisi käytetty oikein, kiinalaisten ei tarvitsisi nykyään kulkea hengityssuoja naamallaan. Eija-Riitta Korhola ja Antero Ollila plus muutamat muut perustakaa kampanja oikean tiedon levittämiseksi!

Toimituksen poiminnat