Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

EVVK Barcelona

Pelottaa ... pelkään itseäni ja sitä miksi olen muuttumassa. EVVK = Ei Voi Vähemmän Kiinnostaa, jos joku ajaa väkijoukkoon. Kun ensimmäisen kerran kuulin tapahtumasta en reagoinut asiaan lainkaan. Aamun uutisissa minua lähinnä kyllästytti koko aihe. Islam tappaa ihmisiä työkseen, eikä Espanjan iskut olleet mitenkään erikoisia ellei oteta huomioon sitä, että me olemme vapaaehtoisesti tuoneet terrorismin maanosaamme. Turhaan me siitä meukkaamme.

Eilen kaatui moni muu ihminen islamin vihaan. Gazassa itsemurhapommittaja tappoi rajavartijan. Kolme irakilaista veljestä teloitettiin, kun kieltäytyivät liittymästä kalifaattiin. Talibanit murhasivat kolme lasta ihan noin vaan ... ja lista jatkuu ...

Viimeisen 30 vuorokauden aikana "rauhanomainen islam" on vastuussa 154 hyökkäyksestä 27 eri maassa. Näissä on kuollut 1102 ihmistä ja 1086 haavoittunut.

Olisi kansainvälisen solidaarisuuden nimissä kohtuullista, että kaikista uutisoidaan yhtä suurella paatoksella kuin muutamasta iskusta Euroopan kamaralla.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Eiköhän ISIS ole tähän mennessä tappanut monisatakertaisen määrän muslimeja verrattuna muihin uskontoihin kuuluviin ihmisiin. Eivät siis taistele uskontonsa vaan kalifaatin eteen. Aika normaalia ihmisen käyttäytymistä kautta historian. Itsemurhataistelijoitakin on käytetty aina.

Marko Parkkola

Eivät taistele salafismin, jonka polveutuu wahhabismista, joka polveutuu islamista, eteen? No mene kertomaan se niille!

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

No eivät. Tosiasiassa valtaosa taistelijoista tuskin tietää kenen hyödyksi he sotivat. Mutta kylläkin ketä vastaan. Se heille on kerrottu.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Itsekin olen vähän samaa mieltä... Luin kyllä uutisen läpi.. Mutta muuten, ei minkäänlaista järkytyksen tai sellaista tietämättömyyden tunnetta..

Samoja lauseita politiikot jaksaa jauhaa.. "Otan osaa" "tälläistä ei saisi tapahtua" ja "tuomitsemme tälläiset iskut".. Ja arki jatkuu maailmassa.. Paitsi heidän elämäsä jotka tästä kärsii..

Tämä on tiedossa, On ollut jo vuodesta kivi ja puu, että näin tulee käymään, ja käy jatkossakin.. Pitää vain toivota ettei omalle tai sukulaisteni kohdalle..

Toimituksen poiminnat