Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Mitä isot edellä sitä pienet perässä

  • Omin käsin ... jne
    Omin käsin ... jne

Olenkin pitkään odottanut jotakin tällaista. Italiassa ja Ranskassa viljelijöillä on ollut tapana ripustaa tapettuja susia milloin torin lyhtypylväisiin, milloin teiden varsille. Kiltti ja aina luotettava suomalainen perusjuntti on tapansa mukaisesti kunnioittanut virkavaltaa ja lakia kunnes ...

Suuren maailman tavat tarttuvat suomalaisiin monikulttuuriyhteiskunnan seurauksena ja hyvä näin. On aika osoittaa, että oikeaoppinen äänestäminen kerran joka neljäs vuosi ei riitä, vaan kansasta on huolehdittava myös vaalikaudella.

Nyt se sitten tapahtui ja teko kohdistui oikeaan elukkaan. Tuo kiinalainen merimetso on supin tapainen tuholainen, joka ei kuulu Suomen luontoon. Se ei koskaan ole esiintynyt täällä ennen 1990-lukua, eikä sitä täällä tarvita.

Ainut ongelma on, että nämä tuholaiset eivät lopu ripustamalla niitä liikennemerkkeihin, koska meiltä loppuu liikennemerkit kesken.

Liikennemerkkien onneksi lainsäätäjä noudattaa taas tässäkin asiassa Schengen sopimuksen väljempää versiota - kaikki maahan tulleet tulokaslajit ovat suojeltuja.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

"kaikki maahan tulleet tulokaslajit ovat suojeltuja."

Osuvasti sanottu.

Suomen rajat ovat avoimet tulokkaiden tulla ja mennä. Ikävä kyllä liikenne on tällä hetkellä kovin yksisuuntaista. Linnut sentään älyävät häipyä kylmimmän ajan ajaksi etelään, mutta nekin hyväkkäät palaavat kevään tullen takaisin. Kaiken maailman merimetsot ja valkoposkihanhet.

Muitakin tulokkaita "lennätetään" etelään, mutta niin vain nekin osaavat palata tänne kylmään pohjolaan.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kun valkoposkihanhi lentää Eestinpuolelle, niin rauhoitus päättyy.

Toimituksen poiminnat