Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Lasten turvallisuus on rasismia

Päivi Nerg vakuutteli aiemmin, että kaikkien Suomeen tunkeutuvien taustat tarkistetaan. Turun tapahtumien jälkeen ilmeni, ettei turvapaikan hakijoiden taustoja saa tarkistaa siitä maasta, josta hän lähti "sotaa ja kurjuutta pakoon". Kokemus osoittikin pian, että meille tulee muiden maiden tavoin näitä partalapsia (alle 18 vuotiaita ukkoja), joita sitten käsitellään kuten lapsia ja sijoitetaan suomalaisten lasten kanssa mm. samoihin koululuokkiin.

Turun ukko oli median mukaan murhamies jo kotoa lähtiessään ja jatkoi tapojaan Suomessa. Onko rasismia sanoa, että maamme viranomaiset pelaavat venäläistä rulettia lastemme kanssa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Ei pitäisi olla rasismia sanoa noin. Mutta jos kysymme keneltä tahansa hallituspuolueiden poliitikolta...

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

... enimpien oppositiopuolueiden poliitikoista puhumattakaan.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Niinpä. Minulla onkin ollut jo kauan suuria vaikeuksia löytää täyspäinen ja luotettava ehdokas, jota kannattaisi äänestää.

Eero Mattila Vastaus kommenttiin #3

Luotettavasta ehdokkaasta pitäisi luvata vinkkipalkkio..

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #4

Sitä vinkkipalkkiota ei kyllä kannata maksaa ennen kuin se vinkki on osoittautunut luotettavaksi. Vinkkitarjokkaita nimittäin on odotettavissa pilvin pimein ja - yllätys, yllätys - aina "meidän puolueesta".

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Anteeksi mutta nyt niin paksu väite että lähdettä toivoisin?

" ettei turvapaikan hakijoiden taustoja saa tarkistaa siitä maasta, josta hän lähti "sotaa ja kurjuutta pakoon"." Missä on tällainen Nergin lausuma väite?

Kaj Granlund

Ei Nerg tätä sanonut vaan tämän sanoi poliisimies A-studiossa ja kumosi siten Nergin väitteen. Kannattaa ainakin yrittää ymmärtää mitä kirjoitin vaikka saatoin esittää asian epäselvästi.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Niin nerkkihän väitti vaatimattomasti tietävänsä kaikkien taustat. Tämän murhaajankin taustat siis ja silti se päästettiin lasten kanssa kouluun.

Toimituksen poiminnat