Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Suomi ei unohda teitä

  • Nämä pojat Suomi unohti
    Nämä pojat Suomi unohti
  • Näille annetaan kaikki
    Näille annetaan kaikki

Hieman puistattaa tuo murhamiesten hyysääminen. Kun lähtevät sotimaan oman Allahinsa puolesta kaikkia muita vastaan ja tehtävänä on yksinkertaisesti murhata ja terrorisoida puolustuskyvyttömiä ihmisiä, niin sinne mennään ja sinne myös jäädään.

Isäni oli veteraani ja sotainvaliidi. Äitini oli lottana molemmissa sodissa alusta loppuun. Kun sota loppui ja niin miehet kuin naiset palasivat rintamalta, valtiovalta sanoi: "Suomi ei tule unohtamaan teitä".

Ei Suomi unohtanut, vaan jokaisessa vaalissa muistettiin luvata veteraaneille mannaa ja jokaisen vaalin jälkeen veteraanit hylättiin. Olen nähnyt veteranien kurjuuttu, jota sivistyneessä maailmassa ei koskaan saisi olla.

Nyt joukko alinta ja suomalaisiksi itseään kutsuvia terroristeja on palaamassa takaisin omalta rosvoretkeltään, ja heille tarjotaan kaikki mahdolliset ohituskaistat hyviin asuntoihin ja makeaan elämään. Heidät pitää integroida etteivät heittäytyisi hurjiksi.

Milloin suomineito ymmärtää, että integrointi ei synny rahalla ja persettä jakamalla vaan halusta integroitua. Sitä halua sossun tädit eivät voi luoda, vaan sen on tultava ihmisen sydämestä.

Maahamme paluuta tekevät ISIS-taistelijat ovat valintansa tehneet ja valinnassaan pysyköön. Suomi ei heidän palveluksiaan tarvitse.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän KariNikander kuva
Kari Nikander

Mulla ei ainakaan ole tohon mitään lisättävää, eikä pois otettavaa! Se on siinä!

Toimituksen poiminnat