Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Oikeat vihapuheet lähtevät Shariasta

Olen yllättynyt, että kukaan ei ota esiin sitä tosiseikkaa, että Sharia, joka tukeutuu Koraaniin, Siiraan ja Hadithiin, on avoimesti rasistinen julkaisu, joka levittää vihapuheita.

En usko, että missään EU-maassa olisi mahdollista perustaa yhdistys, jonka säännöt noudattavat Shariaa siten, että musilimit ja kristityt vaihtavat roolia, ja muslimeista tulisi yhdistyksen tavoitteissa vainottu alempiarvoinen väestönosa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (25 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

No voikun hyvä eli Suomessa ei ole tappouhkauksia eikä mitään. Ihan huolissani vain olen ollut kun on sanottu että sinut pulloraiskataan? Olikohan ne jotain hassuja keppostelijoita?

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Suomessa on ongelma ja joku voisi nimittää sitä idiotismiksi. Täällä kielletään lakiin perustuen se mikä esimerkiksi Tanskassa ja Ranskassa on sallittu. Jos pieraiset väärään suuntaan, aikaan tai väärässä seurassa, kiljukaulat täällä ovat jo tekemässä rikosilmoituksia ja hätäisimmät tuomitsemassa sinut rasistina. Ketään taas ei kiinnosta esimerkiksi Pentti Linkolan jutut, vaikka osaa niistä voi pitää erittäin raakoina ja tiettyjä piirejä kohtaan avoimen vihamielisinä ja solvaavina.

Islamia ei Suomessa juurikaan kannata kritisoida, koska voit joutua ääripellervojen iskukohteeksi. Ja vaikka et kokisi vaaraa sieltä suunnasta, nalli voi napsahtaa syytteen muodossa. Jos Suomessa aletaan laskea tuomioita kristinuskoa loukanneista teoista ja sanomisista, lista on lyhyt.

Käyttäjän IlkkaSalo1 kuva
Ilkka Salo

Nyt Pasi kyllä liioittelet! Minä voin sanoa - ja olen sanonutkin monta kertaa - että islam on täysin typerä ja haitallinen uskonto. Voin sanoa - ja olen sanonutkin monta kertaa - että Muhammed on Koraanin satujen ja tarinoiden mukaan aivan seinähullu heppu. Tiedä sitten oliko koko kahjoa edes olemassa?

Jos joku sattuisi lähettämään minulle kasan Koraaneja, voisin aivan hyvin tehdä niistä nuotion ja paistaa siinä pekonia. Videon voisin julkaista verkossa. Tosin tämä on jo tehty, muttta ainahan voi tehdä oman version aiheesta.

Minä voin piirtää Muhammedin kuvia vaikka kaiket päivät ja julkaista niitä. Tosin en osaa piirtää ja tuokin juttu on tehty.

Pasi, näin helppoa se, mutta jotain omaperäistä on todella vaikea keksiä.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

"Islamia ei Suomessa juurikaan kannata kritisoida,"
.......................

Kyllä kannattaa ja erityisesti pitääkin, koska se on vallankäytön väline. Mutta se ei saa olla mikään tekosyy olla auttamatta ihmisiä jotka sattuman oikusta ovat islaminuskoisia.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Kannattaa kritisoida kaikkea tasapuolisesti, niin välttyy kaikelta paskalta mikä seuraa mielipiteestä :D

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Olisi hyvä, jos noin olisi, mutta pelkään pahoin, että olet optimisti.
Mutta onhan tuossa menetelmässä se hyvä puoli, että saa tasaisen rusketuksen joka puolelta.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Vähän olen ihmetellyt, kun antirasisteina esiintyvät eivät ole ottaneet mitään vastustavaa kantaa islamin rasistisuuteen (vääräuskoisia ja islamin vastustajia kohtaan). Ehkä se on tasapuolisuutta, kun antifasistitkaan eivät ole vastustaneet islamofasismia.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Ai jaa... Minä ainakin olen saanut liudan vihamielistä kommentointia Suomen Raamattu-uskovaisilta kun olen kritisoinut heidän hömpötystään samalla tavalla kuin kaikkia muitakin mielikuvitusolentoja :D

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen

Itse olen antirasisti ja ottanut kantaa islamin typeryyttä kohtaan useasti.

Noin yleisesti ottaen uskonto ( mikä tahansa ) voi olla ihmiselle positiivinen asia ja tuoda lohtua, mutta ikävä puoli niissä on se, että ne eriyttävät ihmisiä kuten näitäkin blogeja lukiessa huomaa.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Miten määrittelisit vihapuheen ja miksi näet siinä jotain haittoja?

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Oikeaa vihapuhetta josta seuraa todellisia terrori-iskuja ei haluta tuomita koska islam on poliittisesti julistettu suojeltavaksi uskonnoksi ja kulttuuriksi. Eipä uskalla pääministeri tai presidentti Suomessa tuomita ääri-islamin väkivaltaa vaikka voivat yksittäiset iskut tuomita.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Emme ilmeisesti ole katsoneet samoja uutisia...
Mutta pitäisikö sinun mielestäsi kristittyjenkin ottaa kantaa ja tuomita ääri-kristillinen ajattelu aina kun joku päättää toteuttaa terroriteon kristittynä konservatiivina vai saako kyseinen uskonto jonkun erityisoikeuden olla koko ajan tuomitsematta omia idioottejaan ja ääriajattelua kun eivät sentään ole islamisteja?

Kaj Granlund

En ole kuullut, että meidän tunnustaman jumalan nimiin olisi huudettu Allahu akbar ja laukaistu pommi. Balkanin sota oli pitkä miinus kreikkalais katolisen kirkon ansioluetteloon, mutta siinäkin oli vastapuolena islam.

Mielestäni islam on samalla tasolla kuin kristinusko keskiajalla. Silloin meillä oli ääriajattelua aivan riittävästi ja uskonnon nimiin vallattiin maita, alistettiin ihmisiä, kidutettiin ja poltettiin roviolla. Kristinuskon suhde naisiin taisi olla kuin islamistien tänään ja oli sitä vielä 1800-luvulla Suomessa.

Onneksi kristinuskon tuomat eettiset arvot voittivat kilpailun pappisvaltaa vastaan ja uskonnollinen sorto kristillisten valtioiden tasolla on aika vähäistä.

Se että Eurooppa yleensä yrittää suvaita islamia johtuu juuri kristinuskon perinteistä.

Islamin ongelmana on, että se on tyhjä. Sillä ei ole arvoja vaan sääntöjä. Allahin sana on ja pitää aina ja ikuisesti. Juuri siksi islam ei piittaa meidän laeistamme, koska lakimme eivät heidän mielestään ole pysyvä.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #12

"En ole kuullut, että meidän tunnustaman jumalan nimiin olisi huudettu Allahu akbar ja laukaistu pommi."
......................

Sitten olet sulkenut korvasi Israelin tekemiltä joukkomurhilta Palestiinalaisia kohtaan. Äärikristityt, tarkemmin sanottuna sionistikristityt hyväksyvät kristinuskon nimissä toteutettavat joukkomurhat. Viimeksi Gazan sota 2014.

Myös USA:ssa on tehty murhia aborttiklinikan työntekijöitä kohtaan ja Afrikassa homoja kohtaan. Siis kristinuskon nimissä.

Unohtamatta 6 miljoonan juutalaisen joukkomurhaa, historian suurinta ihmisten joukkotuhoa josta vastuun ottaa, niin, kristityt.

Timo Ala-Harja Vastaus kommenttiin #17

Euroopassa surmataan kuitenkin viattomia ihmisiä joilla ei ole koskaan mitään tekemistä ns. palestiinalaisten joukkomurhien kanssa vai mikä mielestäsi tekee nämä islamistien verityöt oikeutetuksi.

Käyttäjän JuhaMakkonen1 kuva
Juha Makkonen Vastaus kommenttiin #19

Oli heitetty väite, että ainoastaan islamin nimessä tehdään veritekoja. Minä todistin että myös kristittyjen toimesta tehdään veritekoja.

Minä tuomitsen ne molemat.

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #17
Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Mutta pitäisikö sinun mielestäsi kristittyjenkin ottaa kantaa ja tuomita ääri-kristillinen ajattelu aina kun joku päättää toteuttaa terroriteon"

Varmaan näin, mutta kun sellaista ei tapahdu.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

#9
Apropoo, montako terroritekoa tiedät äärikristittyjen suorittaneen 2000-luvulla?

Islamin saldo pyörii kymmenissä tuhansissa maailmanlaajuisesti, Euroopassa olemme tainneet selvitä muutamalla tuhannella. En nyt muista tarkkaa määrää.

Timo Ala-Harja

Eipä se kirjailija Tervokaan ole uskaltanut heittää koraania lattialle kuten raamattua.Pelkää varmasti joutuvansa uskonsoturien murhauhkausten kohteeksi.
Miksi ns. suvaitsevaito ei koskaan puhu "rauhanuskonnon" tästä puolesta.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Huolimatta laajasta taloudellisesta tuesta ja täysin vastikkeettomasta avusta muslimien integroituminen ei vaan ole onnistunut, tai se on onnistunut huonosti, eikä muuten tule nykymenolla onnistumaankaan, koska samoilla menetelmillä päädytään todennäköisesti samaan lopputulokseen. Kannattaa kurkata Ruotsiin, Saksaan tai vaikka Britteihin. Toimiiko ?

Kehityssuunta on selvä, mitä enemmän näille islamin oppia noudattaville kumarretaan ja voivotellaan, niin sitä enemmän siltä suunnalta tulee vaatimuksia. Kohta varmaan ollaan siinä tilassa, että Joulu on kielletty juhla ja halal-liha on kaupoille pakollinen tuote. Sharialakiahan on jo yritetty jalkauttaa ainoana oikeana vaihtoehtona.

Aikaisemin tulleet muslimit olivat maltillisia, näin olen ymmärtänyt. Näiden aiemmin tulijoiden lasten joukoista löytyy sitten ne läntistä yhteiskuntaa tuhoavat voimat. Siis ihan tavallisia muslimeja, jotka yht'äkkiä vaan saavat päähänsä radikalisoitua ? En usko. Veikkaan, että kyseessä on ohjattu ja systemaattinen toiminta ja tätä ohjaamista harjoittavat onat uskonnolliset johtajat.

Mikä mahtaa olla sitten tuon opetustoiminnan tavoite ja johtaako islamistien ajama kehitys koko yhteiskunnan romahtamiseen ? Demokratia saattaa muuttaa hieman olomuotoaan. No, kaipa tuo on sitten päättäjien hyväksymä ja viisaudessaan siunaama järkevä kehityssuunta.

.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/u...

http://www.huffingtonpost.com/entry/domestic-terro...

http://www.newsweek.com/right-wing-extremism-islam...

http://www.alternet.org/tea-party-and-right/10-wor...

Ymmärrän toki, ettei uutisia voi lukea jos englantia ei osaa/ymmärrä, se kun olisi hyvin tärkeä osata, että voi seurata uutisia ihan maailmanlaajuisesti eikä vain niitä uutisia, jotka omaan kylään kantautuu...

"Euroopassa surmataan kuitenkin viattomia ihmisiä joilla ei ole koskaan mitään tekemistä ns. palestiinalaisten joukkomurhien kanssa vai mikä mielestäsi tekee nämä islamistien verityöt oikeutetuksi."

Mikään verityö ei ole käsittääkseni oikeutettu, myös sodassa aseettoman surmaaminen, siviilin raiskaaminen, kiduttaminen etc... lasketaan sotarikoksiksi ja täten ovat lainopillisesti tuomittavia.
On tosin lohdullista, että vain Euroopasta löytyy nämä viattomat ihmiset, muualla maailmassa heitä ei sitten olekaan :P

Kaj Granlund

Tottakai ihminen tappaa uskonnosta riippumatta, mutta kuinka moni tappaa koska hänen uskontonsa näin vaatii? Islamissa terrori on kirjoitettu Shariaan, eli se tekee islamista erilaisen, koska terroriteko tekee aina tekijästä marttyyrin. Terveellistä luettavaa on esim. Bill Warnerin "SHARIA LAW FOR NON-MUSLIMS", joka löytyy netistä.

Sivusto https://www.thereligionofpeace.com/ luetteloi kaikki islamistien terroriteot ja mm. viimeisen 30 päivän ajalta löytyy 136 iskua 31 maassa, joissa 648 ihmistä on kuollut ja 740 haavoittunut.

Käyttäjän VivianLaukka kuva
Vivian Laukka

Noista 31 maasta suurin osa näyttääkin olevan juuri niitä maita joissa Islam on suurilukuinen uskonto. He tappavat toisiaan, koska terroriteko ei erittele kuka kuolee, kunahn se aiheuttaa pelkoa ja väristyksiä muissa.

Olihan meillakin alle 100 vuotta sitten Lapuanliike, joka nykypäivänä olisi täysin terroristijärjestön kriteerit täyttävä.

Toimituksen poiminnat