Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Nicolai Sennels - Helig Vrede

Jokin viikko sitten sain Amazonin kirjakaupasta tilaamani kirjan ISBN 978-91-88667-01-4. Kirja on psykologi Nicolai Sennelsin kirjoittama ja sisältö perustuu hänen kokemuksiinsa koulupsykologina sekä vankilapsykologina Sönderbron Vankilassa Köpenhaminassa.

Seuraavassa ote kirjan alkusanoista, jotka Ingrid Carlqvist on kirjoittanut:

Pelottavinta kirjassa Helig vrede on toteamus, että muslimien kulttuuri ei sovi yhteen länsimaisen kunttuurin kanssa.

Sennels sanoo:

Muslimit ja tanskalaiset poikeavat toisistaan niin paljon, että emme koskaan pysty sovittamaan yhteen nämä kaksi tekemättä väkivaltaa toistemme arvoille ja kunttuurille. Riippumatta siitä, kuinka paljon aiheesta keskustellaan, tulemme aina päätymään yhteen seuraavista neljästä vaihtoehdoista:

  1. Pakotamme täällä asuvat muslimit osaksi kulttuuriamme ja yhteiskuntaamme. Kokemuksieni perusteella tämä ei tule käytännössä onnistumaan.
  2. Peräännymme oman kulttuurimme perusarvoista kuten sananvapaus, tasa-arvo ja uskonnon pitäminen erillään arkielämästä ja politiikasta. Tämä muuttaisi yhteiskuntamme perustavalla tavalla ja kysymys on siitä, ovatko vapautemme ja oikeutemme sen arvoisia, että ne voidaan uhrata sovun aikaansaamiseksi.
  3. Muslimit saavat elää kuten parhaaksi katsovat ja me elämme oman kulttuurimme arvojen mukaisesti. Tästä seuraa, että yhteiskunta jakautuu yhä enemmän ja seuraukset ovat vielä pahempia.
  4. Kaikki sellaiset muslimit, jotka eivät omalla työllään, lainkuuliaisuudellaan ja suvaitsevaisuudellaan sopeudu länsimaiseen kulttuuriin ja haluavat tulla osaksi yhteisöämme, tulee ohjata takaisin perheensä synnyinmaahan. Siellä he ymmärtävät ja hyväksyvät paikallisen kulttuurin ja voivat tuntea, että heidän elämäntapansa hyväksytään.

Minulla ei ole epäilystäkään mikä näistä neljästä vaihtoehdosta meidän tulisi valita - tietysti viimeinen. Eurooppalaisilla on ilman muuta oikeus maihinsa ja heillä tulee olla oikeus elää rauhassa ja vapaudessa ilman islamin painostusta ja väkivaltaa.

Näin sanoo Sennels

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Samaan aikaan toisaalla:
http://www.loonwatch.com/tag/nicolai-sennels/

Nyt oli siis islamofobian vuoro, seuraavaksi varmaan taas antisemitismin.

Ilkka Huotari

Et ole huomannut, mitä Euroopassa tapahtuu viikottain? Islamistisia terrori-iskuja.

Tiedoksi.

Kaj Granlund

Unohdit susifobian. Osta kirjani Suden Pohjola, niin pääset vielä uuteen lempiaiheeseen. Löytyy nettikaupastani kolmella kielellä, www.nanomatic.fi/netshop. Kirjasta lisätietoja www.eurowolves.com. Näe ja lue koko susi- ja oikeusjärjestelmäfobiani repertuaarin yksissä kansissa.

Susi- ja oikeusjärjestelmäfobian lisäksi minua vaivaa ihmisfobia yleensä, laatumediafobia, vasemmistofobia, kapitalismifobia ... muutamia mainitakseni.

Erityisen herkkä olen ihmisten tyhmyydelle - toisaalta en tiedä onko tässä kyseessä projektio vaiko objektiivinen näkemys.

Teppo Paulasto

Loonwatch on vasemmiston alatyylinen valemediasivusto. Sennelsin leimaaminen asiattomaksi vihapuhujaksi on vasemmistolle tyypillistä propagandasotaa, jossa hutkitaan leimakirveellä, kun asia- argumentteja ei löydy.

Kaj Granlund

Luen parhaillaan Sennelsin kirjaa enkä todellakaan näe kirjassa minkäänlaista muslimifobiaa. Sennels kuvaa työtään harvinaisen selkeästi vaikka kirja potee esikoisteoksen tavallista ongelmaa - pitää kirjoittaa enemmän kuin on asiaa.

Ehdotan, että Jussi Salminen lukee kirjan eikä heitä netistä omia ajatuksia tukevia arvosteluja.

Kirjan viesti on: "Kuinka muslimi nuoret pitäisi integroida Tanskaan"

Toimituksen poiminnat