Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Pikkutytöt islamin puukon alla

Päivän Iltalehti oli huolissaan siitä, että päättäjämme eivät kiinnostu nuorten tyttöjen silpomisesta. Ongelma ei suinkaan ole niin yksinkertainen, vaan olemme vuosia sallineet sharian mukaisia poikkeuksia Suomessa ja nämä poikkeukset lisääntyvät päivä päivältä.

Lapsiavioliitot ovat muslimien keskuudessa niin Suomessa kuin muualla Euroopassa arkea. Lakimme määrittelemälle suojaikärajalle nauretaan, koska sunna vaatii muslimeja seuraamaan Muhammedin jälkiä (sunna on jumalallista johdatusta, joita muslimit ovat velvollisia seuraamaan).

Rikoslakimme 20 luku 6 § sanoo:

Joka koskettelemalla tai muulla tavoin tekee kuuttatoista vuotta nuoremmalle lapselle seksuaalisen teon, joka on omiaan vahingoittamaan tämän kehitystä, tai saa tämän ryhtymään sellaiseen tekoon, on tuomittava lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.

Jussi Halla-Aho huomautti aikoinaan tästä toteamalla, että islam on pedofiiliuskonto ja hän sai siitä tuomion.

Tyttöjen silpomisesta Perustuslakimme on yksiselitteinen. Lapsen fyysinen koskemattomuus on laissa turvattu, mutta miksi lakia sovelletaan vain kantasuomalaisiin?

Kuka poliitikko tohtii nostaa tyttöjen silpomisen esiin saamatta syytteen rasismista, vihapuheesta ja uskonnon loukkaamisesta?

Veikkaan ettei kukaan, vaan Eurooppa siirtyy askeleen lähemmäksi kalifaattia.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Mitä ajattelit, että asialle pitäisi tehdä?

Huomioiden, ettei koskaan ole tullut yhtään rikosilmoitusta silpomisesta. Miten ajattelit kaivaa tapaukset esille?

Kopeloimalla kaikki tytöt? Suomessa ei taida olla tytöille lain määräämää pakkoa suostua alapäänsä kopelointiin, vaikka lähes kaikki jonkinlaiseen terveystarkastukseen toki (nihkeästi) suostuvatkin. Taitaa mennä henkilökohtaisen koskemattomuuden alueelle. Ajattelitko, että lakiin kirjattaisiin pakko siihen, kaikille suomalaistytöille?

Entä mitä sitten, kun teko on huomattu, pitäisi tehdä tyttöjen vanhemmille? Mukaan lukien sellaiset Husun mainitsemat skenaariot, että vanhempien mukaan silpomisen olivat tehneet sukulaiset Somaliassa salaa.

Juha Hämäläinen

Taidat olla juristi, kun on näin vaikeaa etsiä oikeutta tuottavaa ratkaisua.

Ensimmäinen askel on tietenkin tällaisten sairaiden tapojen tuominen julkisuuteen ja siihen ohjaavan uskonnollisen toiminnan tuomitseminen. Tämä tietenkin olisi myös maassa asuvien muslimeiden tehtävä tuomita ja paljastaa.

Seuraava askel on pimittelyn ja myötäilyn lopettamisen jälkeen laittaa kiinnisaadut vanhemmat linnaan. Kuohimisen suoritus tai pakkonaittaminen ulkomailla ei saa vapauttaa heitä vastuusta.

Kolmanneksi muslimit käyvät myös gynekologeilla. Näillä tulee olla ilmiantovelvollisuus kuten muissakin vakavissa rikoksissa. Rikos ei saa jäädä asianomistajan harteille vaan syytteen voi tehdä myös virkamies.

Viidenneksi on oleellista, ettei muslimeiden sallita luoda omia yhteisöjään, joissa voivat vapaasti kukoistaa keskiaikaiset älyttömyydet uskonnon varjolla. Eli ei omia muslimilääkäreitä eikä asianajajia tai heidän asioitaan hoitavia samanuskoisia virkamiehiä. On estettävä suljettujen yhteisöjen syntyminen avoimeen suomalaiseen yhteiskuntaan.

Omat lihakaupat riittävät, mutta vain eläinten myyntiin, ei nuorten tyttöjen.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
  «Taidat olla juristi, kun on näin vaikeaa etsiä oikeutta tuottavaa ratkaisua.»

En vielä lähtenyt realistisimpiin ratkaisuihin, vaan halusin ensin kuulla, mitä blogistilla oikein oli mielessä, kun ei varsinaisesti esittänyt mitään ratkaisua, muuta kuin ilmeisesti rankaiseminen.

  «Ensimmäinen askel on tietenkin tällaisten sairaiden tapojen tuominen julkisuuteen ja siihen ohjaavan uskonnollisen toiminnan tuomitseminen.»

Eiköhän se ole tehty jo aika monta kertaa ja puuduttavankin selvästi. Sinällään siitä kärkevästä julkisuuteen tuomisesta tulee joidenkin kohdalla mieleen, että syynä voi olla jokin muukin agenda kuin tyttöjen auttaminen. Varsinkin, kun esitetyt "ratkaisut" tuskin heitä auttavat.

  «Seuraava askel on pimittelyn ja myötäilyn lopettamisen jälkeen laittaa kiinnisaadut vanhemmat linnaan.»

Kun nyt ratkaisuja kaipasit niin tuollaista "ratkaisua" en esittänyt, koska se on huono. Ei sinällään, ettei nyt rankaisu olisi perusteltua lain uskottavuuden kannalta, mutta seurauksiltaan vankeusrangaistus on selvästi huono. Lasten vanhempien laittaminen vankilaan tuottaa enemmän ongelmia kuin ratkaisee, eikä se ratkaise mitään.

  «Kolmanneksi muslimit käyvät myös gynekologeilla. Näillä tulee olla ilmiantovelvollisuus kuten muissakin vakavissa rikoksissa.»

Nuoret tytöt eivät kait kovin usein käy gynegologeilla? No, jos ilmiantovelvollisuus on liian herkällä, eivät sitten kohta enää käy. Huono "ratkaisu".

  «Viidenneksi on oleellista, ettei muslimeiden sallita luoda omia yhteisöjään»

Miten ajattelit tämän "ratkaisun" sopivan perustuslailliseen yhdistymisen ja kokoontumisen vapauteen?

  «Eli ei omia muslimilääkäreitä eikä asianajajia tai heidän asioitaan hoitavia samanuskoisia virkamiehiä.»

Ajattelit tämän "ratkaisun", että muslimit eivät saa tulla lääkäreiksi tai ainakaan hoitaa toisia muslimeja, olevan jotenkin perustuslaillisen uskonnonvapauden mukaista?

(Tyttöjen silvontaa tehdään myös joissain kristillisissä yhteisöissä.)

Kaj Granlund

Kun katselin dokumenttifilmiä "Aavikon kukka", niin ymmärsin, ettei yhtään kiveä saa jättää kääntämättä tässä asiassa. Kun kerran ao maissa herrat saavat tarkastaa, että ympärileikkaus on tehty ja reikä varmuudella ommeltu kiinni pientä "tuuletusrakoa" lukuun ottamatta, niin eiköhän koulun terveydenhuolto ole se instanssi, jolle tehtävä määrätään ... jos ei sovinnolla, niin pakolla.

Vanhempien on tiedettävä, että asia tullaan tarkistamaan ja he joutuvat siitä rikosoikeudelliseen vastuuseen.

Vielä Marko tuohon sinun jälkimmäiseen huomautukseen.

Islam ei ole uskonto vaan kommunismin tapainen totalitaarinen yhteiskuntajärjestelmä. He luottavat juuri siihen eurooppalaiseen kiltteytyeen, joka vain vetoaa ihmisoikeuksiin ja nauravat meidän pulinoille.

Heidän tavoitteensa on maailman laajuinen kalifaatti ja sinne olemme menossa. Sen jälkeen lapsesi tai lapsenlapsesi saa valita, Puukko ja ommel tai henki.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
  «ettei yhtään kiveä saa jättää kääntämättä tässä asiassa. Kun kerran ao maissa herrat saavat tarkastaa, että ympärileikkaus on tehty»

"Kun kerran"? Eli sillä perusteella, että tytöillä ei ole ihmisoikeuksia jossain maassa, niitä saa loukata myös Suomessa?

  «ja reikä varmuudella ommeltu kiinni pientä "tuuletusrakoa" lukuun ottamatta,»

Tapoja on monia ja vain joissain ommellaan jotain näkyvää. Pintapuolinen tarkastelu ei siten paljastaisi kaikkia tapauksia. Eikö kaikkia kiviä käännetäkään?

  « niin eiköhän koulun terveydenhuolto ole se instanssi, jolle tehtävä määrätään ... jos ei sovinnolla, niin pakolla.»

Ajattelitko pakottaa kaikki Suomessa koulua käyvät tytöt tutkimukseen, vai ihonvärin tai jonkin muun ominaisuuden perusteella?

Nythän kenenkään alapäätutkimuksia, sinun eikä minun, ei siis voi tehdä pakolla, myöskään koulun terveydenhuollossa.

Suomessahan ei myöskään ole koulunkäyntivelvollisuutta, joten "koulun terveydenhuolto" ei koske kaikkia.

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #9

Tuo asenne upottaa ennen pitkää läntisen maailman. Oikeudet on tehty niitä varten, jotka oikeuksia kunnioittavat. Jos tänne tulee ihmisiä, jotka eivät kunnioita lakejamme, niin sitten pakkokeinot ovat ne, joilla asia ratkotaan.

En näe mitään syytä sille, etteikö tällaisia tarkistuksia voida kohdistaa ihmisiin etnisen taustan, rodun taikka uskonnon perusteella. Ihmisoikeuksien tavoitteena on, että kaikki voivat hyvin. Jos niiden perusteella voidaan salata rikoksia, niin silloin ihmisoikeuksia on muutettava eikä ummistaa silmiä rikoksille.

Minulla ei ole tähän lisättävää.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Yhteiskunnan päättäjien toiminnassa on jotain pahasti pielessä, jos/kun moinen rikollisuus voi aivan rauhassa rehottaa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Miksi ministerit ovat nyt hiljaa? Ihmisoikeudet Suomessa ovat nyt kadoksissa ja kohderyhmälle pitäisi puhua arvoista.

Kaj Granlund

Eikö tuo ollut ilmeistä jo alustuksessa. Jos joku ottaa asian esiin, hän saa samat syytteet kuin Halla-Aho ja ikuisen rasistin leimat otsaan.

Se on huono asia näin vaalien alla - ja vaaleja meillä riittää joka vuosi.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Terveydenhuollon ammattilaisilla on ilmiantovelvollisuus tällaiseen törmättyään. Ilmoittamatta jättäminen on rikos.

Ja olipa järjetön kommentti että mitäs vanhemmille teet. Eiköhän rikoslaista löydy " ohjeet"

Toimituksen poiminnat