Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Tarvitsemmeko maailmansodan

Islamistit ovat pitkään toimineet terrorin lipunkantajina, mutta harvemmin median huomio kiinnittyy Euroopan kotikutoisiin häirikköihin. Natsistinen Nordiska Motståndsrörelsen aikoo tulevana lauantaina pitää suuren mielenosoituksen Göteborgissa ja paikalle kuvittelevat saavansa jopa 1000 mielenosoittajaa. Nähtäväksi jää, mutta eipä muutaman natsihäirikön mielenosoitus juuri kiinnosta. Ovathan he oikeutettu mielenosoituksiin siinä missä muutkin. Loppujen lopuksi noilla ei juuri ole muuta yhteistä Hitlerin vasemmistolaisen kansallissosialismin kanssa kuin viha ja väkivalta, jotka ovat alempitasoisten ihmisten tapa ratkaista omat mielenterveysongelmansa.

Pahemmaksi asian tekee, että "rauhaa rakastavat" Pohjois-Euroopan "fasisminvastaiset" liikkeet ovat yhdessä päättäneet kokoontua Göteborgiin sotimaan fasisteja vastaan.

Useista maista Suomi mukaan lukien järjestetään linja-autokuljetuksia Göteborgiin, jotta halukkaat tappelupukarit pääsevät vuodattamaan verta uuden äärivasemmistolaisen yhteiskuntajärjestelmän puolesta. Tulijoita on ainakin Tanskasta, Suomesta, Ruotsista ja Norjasta.

AFA (Antifacistisk aktion) on julkaissut rähinöinti- ja tappeluohjekirjan, jossa mm. lukee: "Pyri lyömään kasvoihin, palleaan tai jos vastassa on mies, niin munille."

Samanlaisia ilmiöitä olemme nähneet Suomessa ja pahimmat olivat kesällä Hampurissa.

Kun näiden ääriliikkeiden mellakointia seuraa ja etenkin sitä, kuinka huolettomasti molemmin puolin suhtautuvat väkivaltaan, niin minun on ikäväkseni tunnustettava.

Maailma ei tule järkiinsä ilman uutta totalitaarista sotaa. Näin se vaan on.

Tässä linkki erään anarkistisivuston kehoitukseen osallistua mellakointiin ja alempana GP:n juttu aiheesta (vaatinee kirjautumisen facebookiin).

Linkki alkuperäiseen GP:n lehtijuttuun.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Taas vaan vasemmisto antaisi "natsejen" olla omassa rauhassa, he kuivuisivat pois. Koska ei tuollainen ketään kiinnosta... Tai jos kiinnostaa tuhansia, niin sitten on joku oikeasti vialla politiikassa.. Mutta en usko että saavat..

Mutta ei, Vasemmiston on pakko lähteä hakkamaan näitä mielenosoittajia, jotka tekevät hommat lainpuitteissa.. Ja näin antaa ihmisten sympatiat näille mielenosoittajille... Käy kuten Usassa.. Neonatsit jne. Olisivat jo kuihtumassa ellei vasemmisto olisi käynyt heidän kimppuun.. Taitaa tällä hetkellä olla niin että "ääriajattelijoilla" on suurinkannatus ja jäseniä liittyy ennätys tahtiin!!

Tässä on aika hyvä video asiasta https://www.youtube.com/watch?v=4XItQ776Y4Y

Ja kannattaa muutenkin tsekata tuon tubettajan videot.. Aika asiaa puhuu!

Kaj Granlund

Täysin samaa mieltä kanssasi. Nuo "natsit" elävät vain sillä, että joku jaksaa rähistä heidän kanssaan ja siihenhän noilla vasemmistoradikaaleilla näyttää riittävän paukkuja.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Äärilaidat tarvitsevat toisiaan. Se on niille suoranainen elinehto. Ja kun siihen toiseen päähän sitten löytyy edes muutama hörhö, sitä vaaraa voidaan suurennella lähes loputtomasti.

Toimituksen poiminnat