Eurooppa varautuu edelliseen sotaan

Yllättävää, kuinka voimakkaasti mediamme keskittyy uutisoimaan uusnatseista ikään kuin edessä olisivat Euroopan kohtalon hetket. Näin laaja uutisointi lienee lähinnä vain osoitus siitä, että media on kykenemätön näkemään mitä maailmassamme tapahtuu ja yrittää pelastaa maailmamme tekemällä sitä, mitä heidän olisi pitänyt tehdä 1930-luvulla, eikä kuten silloin ylistää natseja.

Uskokaa niin hyvä kuin huono media.

Toinen maailmansota on sodittu kauan sitten, rauha solmittu, natsit teloitettu ja historian kirjoihin painettu voittajien versio sodasta.

Nämä uusnatsit ovat vain kourallinen pikkupoikia, jotka leikkivät sheriffiä ja rosvoja. Heillä ei ole minkäänlaista yhteiskunnallista tehtävää eikä heillä ole poliittista tulevaisuutta. Natsien kanssa heillä ei ole muuta yhteistä kuin nimi.

Jos heitä pitäisi verrata johonkin, niin verratkaa ne vaikkapa mottoripyöräkerhoihin kuten Cannonballs tai Hells Angels. Moottoripyöräkerhot toimivat avoimesti yhteiskunnassamme, vaikka lienevät uusiatseja kertaluokkaa vaarallisempia.

Parasta olisi tietysti rinnastaa näitä vasemmistoanarkisteihin, koska edustavat samanlaista terrorin ihannointia.

Kun uusnatseja koskevan uutisointi jatkuu tällaisena, niin se on paras tapa tehdä heistä marttyyreja ja nostaa heidän kannatustaan.

Sitä emme halua, joten annetaan tuonkin kukan kukkia. Se kuihtuu itsekseen kun sitä ei kastella.

 

KajGran
Sitoutumaton Lestijärvi

Olen sitoutumaton ja sinun mielipiteistäsi täysin riippumaton ajattelija. Olen aikoja sitten ohittanut vaiheen, jossa välittäisin mitä jutuistani ajattelet.
Kun kerrot minulle totuudesta niin kerrot vain siitä asiasta, jonka useimmiten olet kuullut. Se on sinun totuutesi!
Kun kerrot minulle humanismista, kerrot miten vaadit, että itseäsi kohdellaan.
Kun syytät minua kerrot vain minkälaisena koet itsesi.
Ihmiskunnan luisuessa kiihtyvällä nopeudella kohti omaa tuhoaan, sarkasmini kasvaa, joten älä lue juttujani, jos et siedä mielipiteitäni.
Kirjoitan myös paikassa: http://cajppa.blogspot.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu