Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Eurooppa varautuu edelliseen sotaan

  • Pahojen lipunheiluttajat
    Pahojen lipunheiluttajat
  • Hyvien naamioidut mellakoitsijat
    Hyvien naamioidut mellakoitsijat
  • Euroopan "hyvä" lehdistö 1941
    Euroopan "hyvä" lehdistö 1941

Yllättävää, kuinka voimakkaasti mediamme keskittyy uutisoimaan uusnatseista ikään kuin edessä olisivat Euroopan kohtalon hetket. Näin laaja uutisointi lienee lähinnä vain osoitus siitä, että media on kykenemätön näkemään mitä maailmassamme tapahtuu ja yrittää pelastaa maailmamme tekemällä sitä, mitä heidän olisi pitänyt tehdä 1930-luvulla, eikä kuten silloin ylistää natseja.

Uskokaa niin hyvä kuin huono media.

Toinen maailmansota on sodittu kauan sitten, rauha solmittu, natsit teloitettu ja historian kirjoihin painettu voittajien versio sodasta.

Nämä uusnatsit ovat vain kourallinen pikkupoikia, jotka leikkivät sheriffiä ja rosvoja. Heillä ei ole minkäänlaista yhteiskunnallista tehtävää eikä heillä ole poliittista tulevaisuutta. Natsien kanssa heillä ei ole muuta yhteistä kuin nimi.

Jos heitä pitäisi verrata johonkin, niin verratkaa ne vaikkapa mottoripyöräkerhoihin kuten Cannonballs tai Hells Angels. Moottoripyöräkerhot toimivat avoimesti yhteiskunnassamme, vaikka lienevät uusiatseja kertaluokkaa vaarallisempia.

Parasta olisi tietysti rinnastaa näitä vasemmistoanarkisteihin, koska edustavat samanlaista terrorin ihannointia.

Kun uusnatseja koskevan uutisointi jatkuu tällaisena, niin se on paras tapa tehdä heistä marttyyreja ja nostaa heidän kannatustaan.

Sitä emme halua, joten annetaan tuonkin kukan kukkia. Se kuihtuu itsekseen kun sitä ei kastella.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Kun huomio halutaan suunnata pois todellisista epäkohdista ja uhkatekijöistä se suunnataan keksittyihin tai hyvin epätodennäköisiin uhkiin.

Kaj Granlund

Toimituksen poiminnat