Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Pitäisikö islam kieltää?

Slovakia hyväksyi vuosi sitten lain, jonka mukaan islam ei saa virallisen uskonnon asemaa maassa. Kun tarkastelee islamia, niin kolikolla on kaksi puolta. Islam on sekä uskonto että totalitaarinen poliittinen järjestelmä. Uskonnollinen islam koskee vain muslimeja ja sen tulkinta vaihtelee maasta toiseen.

Poliittinen islam määrää muslimin suhteet ympäristöön ja etenkin uskottomiin (kafireihin). Koraanista 64 % ja islamtrilogian (Koraani, Siira ja Hadithi) teksteistä 51 % käsittelee tätä aihetta. Islam ei siis ole pelkkä uskonto, vaan oma sivilisaationsa, joka toimii yksityiskohtaisen ohjekirjan (Reliance of the Traveller) opastamana. Teos kuvaa Sharian eli ohjeet siitä, miten muslimin tulee elää ja minkälainen on se yhteisö, jossa muslimi saa elää.

Islaminoppineiden mukaan Sharia on täydellinen, yleispätevä ja iankaikkinen, koska se perustuu Allahin sanoihin eli Koraaniin, sekä Muhammedin sanoihin ja tekoihin (Sunnaan). Suomen laki on tilapäinen, jota poliittiset päättäjät muuttavat vuodesta toiseen, ja siihen muslimi suhtautuu kuin keittokirjaan – näyttelee lojaalia, mutta sydämessään tavoittelee Shariaa ja elää sen mukaisesti. 

Profeetta Muhammed on sanonut: ”Olen saanut käskyn taistella ihmiskuntaa vastaan, kunnes kaikki tunnustavat, että ei ole olemassa muita jumalia kuin Allah ja he ymmärtävät, että minä olen hänen profeettansa sekä hyväksyvät kaikki ilmestykseni. Tämän jälkeen suojelen heitä ja heidän omaisuutensa".

Näin ellei Sharia toisin määrää ja tämän taistelun nimi on Jihad.

Rauha saavutetaan vasta, kun koko ihmiskunta on käännytetty ja alistettu Sharialle ja tätä tavoitetta ajavat keskimäärin puolet länsimaissa asuvista muslimeista. Sharia ei tule länteen yhteisesti sovituilla säännöillä, vaan Shariaa soveltaen ja länsimaista uskonnonvapautta venyttäen. Taistelussa (jihadissa) saavutetusta voitosta ei peräännytä, vaan islamin "rauha" tunkeutuu länsimaiseen elämään kuin väkäsillä varustettu neula, jonka poistaminen ei onnistu ilman verta ja tuskaa.

Islam ei ole demokraattinen, vaan aatelistoon kuuluvat muslimit, ja muu kansa (kafirit) ovat muslimien arvottomia palvelijoita. Tämä asenne ei odota tulemista maamme muslimiväestöön, vaan se on jo siellä ja mitä enemmän annamme periksi, sitä vaikeammaksi tilanne tulee meille itsellemme.  Sharian mukaan muslimin on koko ajan vaadittava, että me kafirit noudatamme Shariaa.

Koska lainsäädäntömme tukee uskonnon vapautta, on lakiemme vastaista torjua kaikkia sellaisia vaatimuksia, jotka perustuvat Shariaan. Sharia on politiikkaa, joka perustuu Koraaniin ja Sunnaan, jotka taas ovat lakimme suojaamaa uskontoa.

Muslimin tulee vihata mitä Allah vihaa ja rakastaa mitä Allah rakastaa (Al Walaa wa al Baraa). Tämä pyhä viha on Shariaa ja islamin perustavaa laatua oleva eettinen sääntö. Allah vihaa kafireja, joten muslimin tulee toimia samoin. [Warner]

Muslimin mielestää länsi alistaa islamia, joten hänellä on oikeus vihata länttä.

Islamin ja lännen ristiriita näkyi selvästi Kööpenhaminan kaduilla, kun kymmenet tuhannet pakolaisina maahan tulleet muslimit huusivat: ”Allahu akbar, kuolema Tanskalle”. He eivät osoita minkäänlaista arvostusta Tanskan myöntämiä etuja kohtaan, vaan viha Tanskaa kohtaan perustuu Sharian.

Sheikh Ahmed Ruotsista kertoo Al Hayatin suorassa haastattelussa mm. seuraavaa:

- Tulemme taistelemaan viimeiseen päivään, ja taistelemme teitä vastaan kaikkialla missä olette, kunnes tunnustatte, että ei ole muuta jumalaa kuin Allah. Tulemme valtaamaan Ruotsin ja koko Euroopan. 

Kun häneltä kysytään miksi hän elää tuilla ja valtion rahoilla hän vastaa:

- Elän jumalan rahoilla, en ruotsalaisten. Tämä on osamme Allahin rikkaudesta.

Reflektointi ei siis kuulu muslimikulttuuriin, vaan koska muslimi aina on meitä korkea-arvoisempi, meidän tulee perääntyä. Ristiriidoista ei neuvotella vaan osoitetaan oma vahvuus aggressiolla. Muslimin kunnia menee jopa järjen edellä. [Sennels]

Joitakin esimerkkejä:

Kun helsinkiläinen laboratoriohoitaja huomauttaa vastaanotolle tulleelle somalille hänen ohittaneen jonon lasten jonotuslipulla, somali ei reagoi tekemänsä virheeseen (reflektoi), vaan muuttuu aggressiiviseksi hoitajaa kohtaan. Kulttuuriero: Omasta mielestään käytös oli ainoa oikea ja minun mielestäni hän käyttäytyi kuin pikkulapsi karkkikaupassa.

Kun naispuolinen opettaja moittii muslimitaustaista poikaa, hän syyllistyy muslimin mielestä kunnianloukkaukseen. Poika on arvoasteikossa ylempänä kuin opettaja (kafiri ja nainen), eikä pojan tarvitse totella opettajaa. Opettaja loukkaa muslimin kunniaa moittimalla häntä luokan edessä. Loukkaus antaa pojalle oikeuden hyökätä opettajan kimppuun ja pahoinpidellä häntä. [Sennels]

Kun kantasuomalainen valittaa hajusta rappukäytävässä, niin talossa asuva somali ei mene itseensä (reflektoi), vaan hän reagoi uskontonsa ja kulttuuritaustansa takia aggressiolla eikä keskustelemalla. Onhan suomalainen loukannut hänen kaikkein kalleimpansa – hänen kunniansa. Kunnianloukkaus on rikoslakimme mukainen rikos, joten suomalainen tuomitaan.

Vuosia Naton joukoissa Aghanistanissa palvellut tuttavani sanoi: ”Islam tulee ja Eurooppa kaatuu. Sille asialle ette voi mitään”.

Mitä Sharia tuo mukanaan

Tanskassa ja Britanniassa on alueita, joissa Sharia on rajoitetusti käytössä ja Saksassa on paikkakuntia, joissa Shariapoliisit valvovat ihmisten (lähinnä naisten) käyttäytymistä ja pukeutumista kaduilla.

Ruotsi hyväksyy Sharian perustuvina lapsiavioliitot (lue pedofilian) ja polygamian, kunhan ne on solmittu toisessa maassa. Suomessa tuomitaan pedofilia-sanan käyttämisestä Sharian mukaisten lapsiavioliittojen yhteydessä.

Sekä Ruotsissa että Suomessa valtiovalta hyväksyy sen, että muslimit saavat ylempiarvoisina paremman kohtelun kuin kantasuomalaiset. Tämä käytäntö on sopusoinnussa sen kanssa mitä Sharia sanoo muslimin ja kafirin suhteesta, ja tätä oikeutta monet muslimit ovat jo vastaanottokeskuksissa äänekkäästi vaatineet - ja saaneet.

Yhteiskunta palaa takaisin sukupuolten väliseen jakoon ja monissa uimahalleissa on jo eri aikoja miehille ja naisille. Ruotsin Vällingbyssä tuli ilmi, että eräissä koulukuljetuksissa poikien tulee istua auton etuosassa ja tyttöjen auton takaosassa [TV4 Kalla fakta].

Yhdysvalloista koulukirjat on alistettava islamin papiston hyväksyttäväksi ja vaaditaan, että työpaikoille on järjestettävä rukoushuoneet ja muslimityöntekijöille annettava rukousvapaata [Warner].

Menetämme oikeuden omaan uskontoon, vapauden puhua ja ajatella, lehdistövapauden, tasa-arvon ihmisten kesken (kafiri ei ole samanarvoinen muslimin kanssa), hallinto on alistettava Sharialle, oikeusjärjestelmä on eri kafireille ja muslimeille.

Oikeuslaitos sallii rangaistuksia, jotka käsityksemme mukaan kuuluvat keskiajalle.  

Hunnuttamattomien naisten seksuaalinen häirintä sallitaan kaduilla ja julkisilla paikoilla (käytäntö tänä päivänä monissa muslimimaissa). Naisista tullee lain edessä toisen luokan kansalaisia. Valkoisten (kafirien) naisten raiskaaminen ei ole rikos vaan Allahin myöntämä oikeus. Se ei Sharian mukaan ole edes uskottomuutta omaa vaimoan kohtaan.

Sharia tuntee käsitteen darura, eli pakon sanelema. Tämän nojalla muslimi voi poiketa Shariasta, jos hänellä ei ole muita vaihtoehtoja. Auton vakuuttaminen on Sharian mukaan kielletty, mutta liikennevakuutus on Suomessa pakollinen, joten auton vakuuttaminen täyttää daruran vaatimukset. Samoin muslimi saa syödä sikaa, jos muuta ei ole tarjolla, ja hän saa myös siirtää rukoushetkensä itselleen sopivaan ajankohtaan.

Miksi annamme periksi kun ei ole pakko?

Mutta tämänhän me kaikki tiedämme, joten ei pidä laskea housuihin sitten kun on liian  myöhäistä.

 

Lähteitä:

Warner Bill, Sharia for Non Muslims

Ahmad ibn Naqib al-Misri, Reliance of the Traveller, Revised Edition, Amana publications

Sennels N, Helig Vrede

Youtube-video "Invandrare ringer och hotar Sverige och Svenska folket med krig"

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (52 kommenttia)

Marko Parkkola

Minä mietin blogausta pitäisikö Sharia kieltää yksiselitteisesti Suomessa. Nythän poliisi hakee Pohjoismaiselle Vastarintaliikkeelle kieltoa oikeudesta. Aivan samoilla perustein voitaisiin kieltää Sharia jo ennalta ehkäisevästi.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Lusifer, tuo Taivaasta karkoitettu korkea henki perusti Allahinan islamin uskon, joten ei mikään tyjätekijä.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Vähän samanlaisia ajatuksia oli juutalaisuudesta viime vuosisadan alkupuolella, aika vastaavin perusteluin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Löytyykö tilastoja juutalaisten kantaväestöön kohdistamista raiskaus- ja väkivaltarikoksista Euroopan maissa?

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos
    «Löytyykö tilastoja juutalaisten kantaväestöön kohdistamista raiskaus- ja väkivaltarikoksista Euroopan maissa?»

En tiedä, mutta ainakin amerikanjuutalaisia elokuvatuottajia kannattaa varoa. Osa heistä on jo paennut Eurooppaan.

Myös 1930-40-luvulla raiskaussyytöksiä käytettiin kansankiihotuksessa. Esimerkiksi kotimaassaan 20-miljoonaisen yleisön saaneessa Der Ewige Jude -elokuvassa juutalainen raiskasi tytön, joka sitten (perikalevalaiseen tapaan) hukutti itsensä. Noita oli vastaavia enemmänkin. En tiedä tuonaikaisista rikostilastoista.

Epäilemättä muslimit raiskaavat. Ilmeisesti maahanmuuttajat enemmän kuin suomalaiset. Onko se sitten peruste evätä uskonnonvapaus? Ainakin joidenkin tutkimusten mukaan katolisissa maissa raiskataan vähiten. Pitäisikö siten (islamin ohella) myös evankelisluterilaisuus ja, hyvä luoja, uskonnottomuus kieltää?

Kun sitten vertaillaan maita raiskausten mukaan, ehdottomasti ainakin ruotsalaiset (evankelisluterilaisia? uskonnottomia?) pitäisi kieltää. Tietenkin maailman surullisina ykkösinä 1. ovat Etelä-Afrikkalaiset, jotka siis ovat jopa puhtaammin kristittyjä ja uskonnottomia kuin Suomessa. 2. Botswana, jossa on vain muutama tuhat muslimia, loput kristittyjä ja uskonnottomia. 3. Lesoto, 90% kristittyjä, 4. Swazimaa, kristillinen maa, 2 % muslimeja. Käytännössä kaikissa pääpainotteisesti kristityissä länsimaissa raiskataan enemmän kuin missään listatussa muslimimaassa.

Näin maavertailun puolesta siis vaikuttaisi, että jos jokin uskonto pitäisi kieltää raiskausten perusteella, se olisi kristinusko.

Käyttäjän PekkaMansala kuva
Pekka Mansala Vastaus kommenttiin #18

"Der Ewige Jude -elokuvassa juutalainen raiskasi tytön...".
Siis elokuvassa. Elokuvako on sellainen auktoriteetti ja fakta mihin voi vedota ?

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #33
    «Siis elokuvassa. Elokuvako on sellainen auktoriteetti ja fakta mihin voi vedota ?»

Pointti nyt oli, että myös tuolloin käytettiin raiskauksia kansankiihotukseen, olivat ne todellisia tai olemattomia. Raiskaukset nyt ovat sellainen perinteinen kansaa kiihottava asia. Niillä sitten voi leimata suuriakin kansanryhmiä muutaman promillen mätämunia ansiosta.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #18

"Kun sitten vertaillaan maita raiskausten mukaan, ehdottomasti ainakin ruotsalaiset (evankelisluterilaisia? uskonnottomia?) pitäisi kieltää."

Sori nyt vaan mutta täällä Ruottissa jo kaikki tietää ketkä täällä raiskaa, siinä on yksi syy miksi SD tulee saamaan ison jytkyn. Mietippä mitkä tilastot ampu Suomessa nousuun 2015 kun rajat oli auki. Ja nää Ruottin rajat on ollu sepposen selällään pitkään... Suomessakin muutamat kansallisuudet on yliedustettuina raiskauksissa, täälä Ruotsissa feministit on piilottanut tään tilastoinnin koska totuus on heidän ideologiaa vastaan vaikka se tekee pahaa naisille....

Hälsningar från Stockholm

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #36

Totta. SD kasvaa k. pullataikina ja muilla puolueilla on melkoinen sisäinen huoli, kuinka päästä aikanaan samaan kelkkaan.

Ruotsin ylihygieeninen media ei tokikaan halua lietsoa vihaa, tai aiheuttaa lisää mellakoita. Kun on jo tukevasti housussa, niin parempi olla hiljaa ja toivoa tilanteen pysyvän hallinnassa. Tämähän on maan tapa nykyään.

Kuitenkin, kun Svenssonilta kysyy, kuka Ruotsissa pääosin raiskaa, kuka ammuskelee, kuka keppostelee tulitikkujen kanssa ja kuka kivittää paikallisen pelastuslaitoksen henkilökuntaa jne. Sillon hymytön vastaus on, että joku muu, tuskin ruotsalainen

' Våldtag'' eller 'Skottlosning' sök / Svt .se . Kovaa luettavaa ja paljon, näistä ei Suomessa tiedetä k. törkeimmät palat.

Hälsningar från Norra Uppland

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #38

Mie Jouko mielenkiinnolla ootan vaaleja ja sitä miten suomalainen/ruotsalainen lehdistö selittää tämän "väärin äänestämisen". =)

Ps. Mie asun Tenstassa ni mulla ei edes tarvi käyä kollaamassa tilastoja, riittää kun aukasee sälekaihtimet... Täälä on kahen viime kuukauden aikana tapettu kaks miestä, toinen ammuttiin ja toinen halal-teurastettiin, kummassakin tekijät ja uhrit oli btw muslimeita... Tää ammuttu oli muuten tosi mukava mies, juttelin hänen kaa yks torstai ja seuraavana päivänä hänet ammuttiin tohon naapuritalon pihalle. Autopaloja tai muuta pientä nyt tässä kannata edes alkaa mainitseen...

Pps. Tästä tulee Jouko sulle illan piristys jos et oo aikasemin kuullu =D
https://www.youtube.com/watch?v=AeIFeze1spM

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo Vastaus kommenttiin #41

Toi oli hyvä !

Joo, ei meillä täällä ole samanlaista touhua. Gävlessä kyllä Pahimmille alueille ei ambulanssi t. rädnningtjänst mene yksin. Kyseessä on kuitenkin vain pieni kaupunki.

Mutta tyytyväisiähän nämä kuljeskeiljat ei ole, tietenään. Mihinkään. Ruotsi sentään on oikeasti panostanut ja auttanut.
Tältä se sitten näyttää livenä.

https://m.youtube.com/watch?v=KcLGE2f3zZo

Petri Muinonen Vastaus kommenttiin #18

Marko, tokkopa raiskaus muslimin tekemänä muslimimaassa on raiskaus ollenkaan: jos kohdistuu vaimoon, se kuuluu avio-oikeuksiin.

Jos se taas kohdistuu muihin naisiin, se on miehen ylemmän aseman antama oikeus. Ja nainen tuomitaan aviorikoksesta, jos naimisissa ja huoruudesta, jos naimaton. Eihän noista muslimimaassa edes tilastoa synny.

Marko Parkkola

Jälleen mahtava esimerkki henkilöstä, joka ei ajattele kivitystuomioiden uhreja pätkääkään, vaan pelkästään kuinka saadaan oman maan kulttuuri ja sivistys tuhottua.

Mika Sarivaara-Satta

Näkeehän ideologian jo nimestäkin: Grön...eli vesimeloni, vihreä pinnalta, mutta punainen sisältä.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson Vastaus kommenttiin #11

Siitä saammekin ehdotuksen Vihreiden uudeksi logoksi: Arbuusi.

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #11
    «Näkeehän ideologian jo nimestäkin: Grön...eli vesimeloni, vihreä pinnalta, mutta punainen sisältä.»

Seuraaviin presidentinvaaleihin mennessä olen ehkä alkanut jo sinertää.

Mika Sarivaara-Satta Vastaus kommenttiin #19
Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos Vastaus kommenttiin #44

Pinnalta se sinertyminen taitaa alkaa.

Tämä on kyllä nyt vähän hämärää, kun nykyään kahdella puolueella on tunnusvärinä sininen...

Käyttäjän petriluosto kuva
Petri Luosto

Mielestäni tämä lakiesitys on Suomen perustuslain 11. pykälän eli uskonnon ja omantunnonvapauden vastainen:

"11 § Uskonnon ja omantunnon vapaus

Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.

Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

Lähde: http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/1999073...

Toiseksi Suomi tunnusti vuonna 1925 Suomen muhamettilaisen seurakunnan eli nykyisen Suomen Islam-seurakunnan säännöt. Uskonnonvapausperiaatteen mukaan Suomi tunnusti tällöin Suomen tataareille oikeuden harjoittaa omaa uskontoaan.

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Islam-seurakunta

On myös syytä huomata, että Suomen tataarit palvelivat talvi- ja jatkosodassa Suomen puolustusvoimissa ja myös he kokivat tappioita.

"Talvisodan syttymishetkellä islam-seurakunnan jäsenmäärä oli vajaa tuhat. Talvisodan ja jatkosodan aikana Suomen armeijassa palveli 156 yhteisön jäsentä, joista 10 kaatui ja 13 haavoittui. Suomen Islam-seurakunnan naisista otti sotiin osaa 17 lotta- ja muonitustehtävissä. Tätä osallistumismäärää on prosentuaalisesti katsottuna pidettävä huomattavana."

Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_tataarit

Voidaankin sanoa, että tataarit ovat myös ansainneet oikeuden uskontonsa harjoittamiseen perustuslain takaaman uskonnonvapauden lisäksi.

Ainoa, mitä voidaan Suomessa tehdä, on se, että eri uskonnolliset yhteisöt velvoitetaan noudattamaan Suomen maallisia lakeja. Tätä täytyy tietenkin myös valvoa viranomaisten toimesta.

Marko Parkkola

Hyvä pointti tataareista muuten. Tataarit eivät käsittääkseni noudata Shariaa, joten ehkä Sharian kieltäminen, tai selväsanainen kehoitus olla noudattamatta sen barbaarisia tapoja, olisi riittävä toimenpide.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Tuskinpa islamia voitaisiin kieltää, mutta sharian noudattaminen kyllä. Suomessa on vallan kolmijako-oppi, ja Eduskunta säätää lait, perustuslain mukaisesti. Suomi on perustuslain mukaan itsenäinen tasavalta. Rinnakkaista oikeusjärjestelmää ei tarvitse hyväksyä.

Voidaan tietenkin miettiä myös rikosoikeuden kannalta, mitä seurausta lainsäädäntövallan anastamisella voi olla.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Kannatan Maxin ajatusta, Sharian noudattaminen pitäisi säätää ankaran rangaistuksen uhalla kielletyksi. Tämän luulisi jopa kansanedustajien ymmärtävän, Shariahan uhkaa heidän toimeentuloaan.

Ikävä kyllä näyttää siltä, että he mielummin painavat päänsä syvemmälle pensaaseen kuin ajattelisivat mitä seurauksia nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta on.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Poikkeus vahvistaa säännön.

Tataarit edustavat kaikkialla maaiilmassa muuten vähemmistöä, heitä on maailmalla vain 7 miljoonaa. Ovat siis tottuneet myös vähemmistönä joka paikassa olemaan ja sopeutumaan. Suomessa tataariyhteisössä on lienee alle tuhat jäsentä.

Osa Suomen tataareista on Sunneja, osa ortodokseja, osa taas täysin uskonnottomia. Merkittävää on, että tataarien tullessa maahan aikoinaan ei minkäänlaisia sosiaalitukia maahantulijoille ollut käytettävissä. Ainoa tapa varmistaa hengissäpysyminen uudessa maassa oli nopea integroituminen ja osin myös oman yhteisön kautta sopeutuminen uuden maan säännöstöön ja käytäntöihin. Onnistuivat hyvin ja esim. tuntemani tataarit Järvenpäästä ovat varsin hyvin maahan integroituneet ja myös menestyvät työelämässä. Eivätkä tosiaan kiihota ketään minkäänlaisilla uskonnollisilla höpöpuheilla. Tuskin edes ovat millään tavalla uskontoon nyrjähtäneitä.

Voidaanko samaa integraatiohalukkuutta ja kykyä nähdä näissä viime vuosina saapuneista, ts. kuinka ovat esim. Somalit sopeutuneet ja työllistymeet tuottamaan jotain muutakin kuin lisäkuluja Suomelle. Onko tämä integraatiokyky ylipäänsä kiinni sitten uskonnosta, tai poliitikasta ? Varmaa ainakin on se, että iso osa Somaliasta tulleista on muslimeja.

Itiksen käytävät ovat hyvä koelabra näyttämään nykyisen integroitumisen tilanteen Suomessa. Itiksestä löytyy mm ssa kaikenlaista mustaa kaapua, huntua ja velttoja ja virattomia jätkiä istuskelemassa. Mistä ihmeestä nämä velttoilijat ovat tulleet ja mikä on heidän agendansa. Ei ainakaan sopeutuminen, veikkaan näkemäni perusteella.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Miten voi uskonnon
kieltää?

Mika Sarivaara-Satta

Uskonnon voi kieltää riisumalla siltä uskonnon status, ja islamin kohdalla se käy helposti, koska se on ideologisesti lähempänä fasismia, kuin mitään uskontoa.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson

Ei uskontoa voi kieltää, mutta kuten tuossa ylempänä mainitsin, Sharia voidaan ja tuleekin kieltää. Se kun ei ole mitenkään sovitettavissa yhteen Suomen Lain kanssa.

600-luvulla Arabiassa uskonto ja politiikka olivat nidottu tiukasti yhteen, ja tätä kuvastaa myös Islam. Siksi Islamista voidaan puhua joko uskontona tai totalitaarisena yhteiskuntajärjestelmänä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Johansson, tyypillistä: omassa kommentissasi et sanallakaan perustellut sharian kieltämistä lain vastaisena. Sellaista esitin minä kommentissani. Sinä kirjoitit kansanedustajien toimeentulosta. Onko muussakin vaikeuksia kuin oikeinkirjoituksessa?

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson Vastaus kommenttiin #15

Eivät kansanedustajat välitä laista tai oikeudenmukaisuudesta tuon taivaallista. Raha sen sijaan...

Täytyy aina ajatella, miten ihmisiä voidaan motivoida.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #16

Siitä huolimatta, älä valehtele ja väitä jonkun toisen kommentissaan esiin tuomaa omaksesi.

Käyttäjän ErkkiJohansson1 kuva
Erkki Johansson Vastaus kommenttiin #17

Missä minä niin väitin? Ja missä valehtelin?

Yhtä kaikki, muokkasin kommenttiani (10.) niin, että se on selvemmin lisäys sinun ajatukseesi, ei uusi ajatus. Kommenttia (13.) ei voi enää muokata.
Mutta juu, oli se vähän huolimattomasti sanottu. Hupsistakeikkaa!

Käyttäjän magi kuva
Marko Grönroos

Niin, uskontoa epäilemättä on vaikea kieltää ja epäilemättä tulisi perustuslaillinen uskonnonvapauskin vastaan.

Kuitenkin uskonnolliset yhdyskunnat ovat järjestöjä, joiden asema uskonnollisena yhdyskuntana tai yhdistyksenä voidaan lakkauttaa. Lisäksi myös rekisteröimättömän järjestön toiminta voidaan kieltää.

Sellaisille toimille epäilemättä on aika korkeat kriteerit ja tuskin pelkkä uskonto siihen riittäisi. Mutta jos Suomessa toimii uskonnollinenkin yhteisö, joka suunnitellusti ja kollektiivisesti ryhtyy terrorismiin, se voidaan lakkauttaa ja kieltää. Näin olisi esimerkiksi Hizbollahin suhteen, jos sillä olisi toimintaa Suomessa. Suomessa yritettiin kriminalisoida terroristijärjestöön kuuluminen 2015, mutta lakiesitys raukesi.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Tähän kysymykseen tulisi hakea myönteistä vastausta vakavasti.

Niko Sillanpää

Ei pidä, eikä se olisi mahdollistakaan.

Eikä ongelma ole viime kädessä islam, vaan länsimaiden omaan ajatteluun toisen maailmansodan jälkeen pesiytyneet degeneroivat aatevirtaukset, jotka tekevät islamin käsittelyn ja lokerossaan pitämisen hyvin vaikeaksi. Jos tätä ajattelun degeneraatiota ei hyödyntäisi islam, sitä hyödyntäisi (ja hyödyntääkin) jokin toinen vastaava ilmiö.

Kaj Granlund

Mielenkiintoinen pointti! Muistan vanhan sanonnan, jonka mukaan jokainen sivilisaatio on ennen tuhoutumistaan rakastunut viholliseensa.

Niko Sillanpää

Meidän tapauksessamme edellä puhutuista aatevirtauksista johtuen on kyse ensisijaisesti itseinhosta, mutta tämän seuraus on kieltämättä ksenofilia ja vihollisenkin palvominen. Näin on, koska ainoa tapa, jolla nähdään mahdolliseksi vapautua tästä kulttuurisen perisynnin kokemuksestamme, on lopettaa kulttuurimme olemassaolo sellaisena kuin me sen tunnemme. Niinpä länsimainen post-WWII "intellektuaali" huutaa: "kulttuurini rikokset ovat mittaamattomat, olemme kelvottomia ja anteeksiannon tuolla puollen, tule ja lopeta meidät!".

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #25

"kulttuurini rikokset ovat mittaamattomat, olemme kelvottomia ja anteeksiannon tuolla puollen, tule ja lopeta meidät!"

Bussit eivät kulje ilman maahanmuuttajia, ja orjalaivat olisivat uponneet ilman Pohjois-Pohjanmaan tervaa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Millälailla sitten valvotaan, että mihin kukakin uskoo?

Onko joku ajatuspoliisi sitten perustettava, jos ihminen haluaa olla islaminuskoinen, niin milläpä sen nyt kiellät?

Suomiko tämän yksipuolisesti tekee, ja sitten yhtäkkiä miljoonat ihmiset maailmalla ova laittomia Suomessa.

Koettakaa nyt edes josku ajatella hiukan ennen kuin näitä ''hyviä'' ajatuksia päästää julkisuuteen.

Voi elämän kevät millaisia ajatuksia, mun mielestä vois kieltää samalla ajatuksella tyhmät blogit :)

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Voi elämän kevät millaisia ajatuksia, mun mielestä vois kieltää samalla ajatuksella tyhmät blogit :)

Ehtisit kirjoittamisen asemesta myydä enemmän kirjoja.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Mä myyn vaan netissä ja tilauksia satelee, katsos mun työni on istua tässä koneen edessä :)

Miksiköhän mun työni on niin kiinnostavaa?

Kannattaisko kuitenkin pysyä aiheessa, vaikka olenkin vastustamattoman kiinnostava persoona.

Mika Sarivaara-Satta

#26, Uskoa ei tietenkään voi valvoa, mutta militantin kuolemankultin harjoittamista voi valvoa, sen jälkeen kun se on kielletty.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Miten valvot islamin harjoittamista, tai minkään muun uskonnon?

Kyllä tulee taas niin paksua juttua, ettei vois uksoa, että aikuiset kirjoittaa. :)

Mika Sarivaara-Satta Vastaus kommenttiin #31

ei ympärileikkauksia, ei niqabeja, hijabeja tai burkhia, ei moskeijoita, ei halal-lihakauppoja. Ja Huom. islam on poliittinen järjestelmä, eikä mikään uskonto.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #32

Jaa mikä sen uskonnon nimi sitten ?

Kukahan tuon sitten kieltää, muutakuin jonkun päiväunissa?

Taitaa olla sellaista normaalia nettihöpötystä, jolle ei ole mitään todellisuuspohjaa.

Saahan sitä satuja kertoa, ja jotkut uskoo joulupukkiinkin. :)

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki Vastaus kommenttiin #34

Otappa nyt petteri ritala huomioon että sinä etuoikeutettuna valkoisena miehenä tulet tänne kertomaan: "Saahan sitä satuja kertoa, ja jotkut uskoo joulupukkiinkin. :)", ja samalla ylimielisesti halveksut kaikkia islamin uhreja.
Islam on myös satu yhtälailla kuin joulupukkikin, joulupukin nimissä nyt vaan harvemmin tapetaan ihmisiä, maista missä on joulupukkiin uskovaisia niin harvemmin niistä tulee pakolaisia Suomeen, islam maista senkin edestä...

Natsismikin on ideologia joka on kielletty vaikka ei kaikki Natsit ollu Nürnbergisä syytettyinä. Humoristisesti otettuna Islamia voisi verrata rattijuoppouteen: voi olla että kaikki menee hyvin, mutta ennen pitkään tapahtuu jotain pahaa ja joku voi jäädä rattijuopon tai muslimin yliajamaksi... =)

Mika Sarivaara-Satta Vastaus kommenttiin #34

Halusit tietää miten valvottaisiin ja mitä kiellettäisiin, ja minä kerroin. Kaikkia näköjään ei voi miellyttää, vaikka kuinka yrittää.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

ritala, mitä ne maailmalla olevat ihmiset sinullekaan kuuluvat ?

Mika Sarivaara-Satta

ritala tykkää jeesustella ja taivastella, kuten kunnon närkästynyt moralisti ainakin, ja siitä täydet pojot.

Juha Hämäläinen

Pahat kiinalaiset ovat ottaneet askeleen kohti uskonnon kieltoa!

https://www.kansalainen.fi/kiinan-muslimien-luovut...

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne vaatii Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kieltämistä."

Äärimuslimit tappaa takuuvarmasti, Vastarintaliike taas on muutaman hörhön mielenosotuspaikka, kumpi siis pitäisi kieltää.

Petteri Hiienkoski

Hyvä kirjoitus. Kiitos!

Totalitaarisena vihaideologiana islam on verrattavissa kommunismiin ja natsismiin ja on ilmeisesti niitäkin vaarallisempi. Jälkimmäiset ovat olleet Suomessa kiellettyjä: Kommunismi ennen toista maailmansotaa ja natsismi sodan jälkeen. Tai tarkemmin sanottuna näitä ideologioita edistävät organisaatiot olivat kiellettyjä.

Jos pidämme länsimaista demokratiaa ja siihen kuuluvia perusihmisoikeuksia edelleen puolustamisen arvoisina, otsikon kysymys on perusteltu.

Kannattaa huomata ettei islamissa ole regimenttien erottamista kuten kristinuskossa. http://petterihiienkoski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/...

Toimituksen poiminnat