Tiede vie metsään ja kansa vikisee

Kun katselee YLE:n ajankohtaisohjelmia, ei voi välttyä ajatukselta, että ohjelmiin kutsutut asiantuntijat valitaan komppaamaan toimittajien vihervasemmistolaisia mielipiteitä. Pahaksi asian tekee se, että tiedemiehet yhä useammin esiintyvät avoimen puolueellisina tilanteissa, joissa olemassa olevan tiedon määrä pitäisi kannustaa varovaisuuteen.

Uppsalan Yliopisto julkaisi 27.9 lehdistötiedotteen tutkija Annika Larsson huikeasta löydöstä, joka kerta heitolla ylitti kansainvälisen lehdistön uutiskynnyksen. Annika Larsson väitti löytäneensä viikinkien haudoista todisteita siitä, että viikingit olivat jopa muslimeja. Ruotsalainen Aftonbladet venytti asiaa niin pitkälle, että kertoi viikinkien mahdollisesti rukoilleen Allahin siunausta ennen taisteluja.

Sitten tuli ensimmäinen vastaisku kun The Indipendent kirjoitti "Viking textile did not feature word 'Allah', expert says"

Näin korttitalo hiljalleen romahti ja eräs ruotsalainen sivusto avasi kansalle koko tieteellisen totuuden.

Lopuksi Uppsalan Yliopiston tutkija Annika Larson joutui konttaaman ristille ja tunnustamaan, että hänen väärennetyn tutkimuksen tarkoituksena oli lisätä ruotsalaisten ymmärrys islamia kohtaan.

Siis kun islam ei miellytä keskivertohurria, niin sitten yliopistomaailmalla on velvollisuus väärentää tutkimustuloksia, jotta Ruotsin rahvas kääntyisi kohti Mekkaa.

SVT (Ruotsin televisio) oli ensimmäisenä julkaisemassa feikkiuutisen. SVT:n omassa mainostekstissä lukee: "Meidän tulee toteuttaa sellaista uutisutotantoa, jonka kansa kokee luotettavaksi."

Koska Suomi tunnustaa seuraavansa Ruotsin esimerkkiä?

KajGran
Sitoutumaton Lestijärvi

Olen sitoutumaton ja sinun mielipiteistäsi täysin riippumaton ajattelija. Olen aikoja sitten ohittanut vaiheen, jossa välittäisin mitä jutuistani ajattelet.
Kun kerrot minulle totuudesta niin kerrot vain siitä asiasta, jonka useimmiten olet kuullut. Se on sinun totuutesi!
Kun kerrot minulle humanismista, kerrot miten vaadit, että itseäsi kohdellaan.
Kun syytät minua kerrot vain minkälaisena koet itsesi.
Ihmiskunnan luisuessa kiihtyvällä nopeudella kohti omaa tuhoaan, sarkasmini kasvaa, joten älä lue juttujani, jos et siedä mielipiteitäni.
Kirjoitan myös paikassa: http://cajppa.blogspot.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu