Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

IS ja vaalikone.fi

  • Laura on ykkönen
    Laura on ykkönen
  • Muut tulevat perässä
    Muut tulevat perässä

Yllätyin tai sitten ei. Olin joka tapauksessa päättänyt, että äänestän presidentin vaaleissa Lauraa. Kerroin siitä jo Sauli Niinistön tukiryhmälle, kun minua pyydettiin avustamaan vaalitilaisuuden järjestämisessä - lupasin muuten osallistua. Olinhan kauan sitten Kokoomuksen jäsen ja kunnanvaltuutettu.

Olen alusta asti pitänyt Laurasta ja toivonut, että Jussi Halla-Aho muuttaisi synkän ja vakavan ilmeensä hieman lauramaiseen suuntaan. Ei Suomen tilanne vielä niin vakava ole etteikö sille voisi nauraa.

Laurasta saisimme ensimmäisen edustuksellisen naispresidentin ja hänen mukanaan toivoisin uusia tuulia tähän pöhöttyneeseen poliittiseen pesään. No mitään sellaistahan ei tapahdu, vaan jos Laura sattumalta tulisi valituksi, niin koko hyvä media käynnistäisi trumppauksen ja pian Lauraa syytettäisi venäläisten agenttien käyttämisestä Sauli Niinistöä vastaan.

Saisin itse asiassa kärsiä mediamme sekoilusta ja punavihreästä puolueettomuudesta kuuden vuoden ajan, kun motit, matit, tyhmät ja jälkiviisaat puisivat tätä suurta onnettomuutta päivästä .. viikosta ... kuukaudesta ja vuodesta toiseen.

Itselleni oli kuitenkin yllätys, että Paavo Väyrynen otti kakkostilan ja Torvalds joutui hännille, vaikka olen hänen kanssaan lähes yhtä Nato-myönteinen. Lauran voitto pääsi myös yllättämään, vaikka en puoltanut läheskään kaikkia median Lauran imagoon kytkemiä väitteitä.

Anyway, minussa on syttynyt EU-vastaisuus, joka näkyy vaalikoneen tuloksissa. En vastusta sitä unionia, johon liitymme vaan unionia, johon meidät tullaan viemään ja sitä, että Euroopan oma monikulttuurisuus on liikaa sille itselleen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

En itse käytä vaalikoneita, koska ne mahdollistavat vastaajien mielipiteiden rekisteröinnin. Vastaajien nimettömyys on vain muodollista. Teknisesti vastaajat voidaan tunnistaa kohtuullisen tarkasti. Vaalikoneiden avulla voidaan valtavirrasta poikkeavat tunnistaa ja aloittaa myöhemmin tarvittaessa jatkotoimet.

Kaj Granlund

Siinä mielessä olet oikeassa, että ihmisten vainoaminen heidän mielipiteittensä takia on nykyisen EU:n mukaista. Toisaalta minulle koko vaalisalaisuus on täysin tarpeetonta. Tohdin julkisesti kertoa mielipiteeni ja ketä minä milloinkin äänestän.

Käyttäjän ReinoToivanen kuva
Reino Toivanen

Kai, hienoa päättelyä.

Samoin olen minäkin päättänyt tehdä, vaikken persu olekkaan. Väyrynen on minullakin vaihtoehtona mutta ei toki yhtä mieluinen kuin Laura. Minusta Väyrysessä on liikaa poliittista peluria. Laura on oma itsensä.

Muut ovat sitä samaa sakkia kuin Niinistökin eli eivät vaihtoehtoja millekkään.

Toki sen myönnän, ettei Lauralla ole sitä asioiden tuntemusta, mikä esim. Niinistöllä tai Väyrysellä. Mutta se ei ole korvamaton asia. Ja vilpitöntä tahtoa Lauralla on sitäkin enemmän.

PS! Hämmästyin sinun valtavaa tietomäärääsi luontoon ja susiin liittyvissä asioissa!

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Ei Suomen tilanne vielä niin vakava ole etteikö sille voisi nauraa."

Äänestä Lauraa, niin Suomelle voi nauraa!

Kaj Granlund

Sekä sosiaalipsykologian että markkinoinnin opinnoissa toistuu yksi aihe yli muun.

"Totuus on se väite, jonka ihminen useimmiten kuulee"

Tämän teorian todistaminen oikeaksi antaa minulle päivittäisen nauruannokseni (ilman Lauraa), kun näen, miten media kerta toisensa jälkeen onnistuu luomaan erilaisia stereotyyppejä johon valtaväestö uskoo.

Käyttäjän JukkaLaulajainen kuva
Jukka Laulajainen

Noissa vaalikoneissa on valtava puute: painoarvo.

Suomen tulisi liittyä natoon? Juu/ei

Pidätkö kissoista?
Juu/ei

Pidätkö koirista?
Juu/ei

Sinun ehdokkaasi on paavo väyrynen koska olette samaa mieltä kissoista ja koirista mutta täysin eri mieltä natosa.
Vähiten sopiva ehdokas on nils torvalds, koska olette samaa mieltä vain natosta.

Kaj Granlund

Hupiahan tuo on ja juuri siksi Suomelle voi nauraa. Sen pitäisi jokaisen ymmärtää.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

79% HSkone.... Pakko se kaitte on uskoa että äänestä Huhtasaarta.. Ja 72%Väyrynen..

Toisaalta kun miettii ketkä sitten saa ääniä ja mihin suuntaan Suomi on menossa. Aivan päinvastaiseen kun itse toivon.. Ja minulle suotuisat ehdokkaat, harmi!

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Sauli Niinistön onnistumiset ?
Heti alkoi naurattamaan.

Toimituksen poiminnat