Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Kaksoisagenttimme EU:ssa

  • Reliable allies in the European Parliament (Lähde OSF)
    Reliable allies in the European Parliament (Lähde OSF)

Alan tottua siihen, että kun esitän asiakirjoihin tukeutuvia väitteitä, edessä on parin viikon hiljaiselo. Kokeillaan taas kepillä jäätä.

George Sorosin näppien alla toimii säätiörypäs, nimeltä Open Society Foundations. Soros kuten hänen järjestönsä ovat käyttäneet melkoisen tukun rahoja ohjaakseen maailman politiikkaa "oikeaan suuntaan".  En ihmettelisi, jos tämä järjestö ylläpitää laulua "Venäjä on vaikuttanut vaaleihin .... " vain kääntääkseen ihmisten ja tiedotusvälineiden huomion muualle.

Onko EU Soroksen vaikutusvallan alla? Kun Eurooppa oli luhistumassa pakolaispaineen alla, Soros junaili ”Merkelin suunnitelman”, ja sen taustalla toimi ESI (European Stability Initiative). ESI:n puheenjohtaja Gerald Knaus on jäsenenä Sorosin OSF:ssä ja Sorosin hyvä tuttava. Eli tämä Merkelin ja EU:n roolista. Sitä ennen OSF:n alainen järjestö oli jakanut lentolehtisiä Turkissa oleville pakolaisille, joissa luki "Tervetuloa Eurooppaan" Näin kertoo Jonathan Samuel, Sky News tässä videossa.

Mielenkiintoisen raportin löysin minulle tulleen kommentin kautta, jossa luetellaan Soroksen hallinnoimalle OSF:lle myönteiset mepit. Juttu löytyy tästä ja se kannattaa lukea, kun arvioimme meppiemme luotettavuutta ja erityisesti Paavo Väyrysen presidenttipelissä antamia lausuntoja.

Raportin sisältö hämmästyttää! 226 meppiä ovat todistetusti (proven) tai oletettavasti (likely) valmiita tukemaan OSF:n työtä. OSF on vaikuttaja, jonka mandaattia ei ole vahvistettu demokraattisilla vaaleilla.

Soroksen luottomiehiksi/luottonaisiksi ovat ilmoittautuneet seuraavat suomalaiset mepit.

Heidi Hautala, Miapetra Kumpula-Natri, Sirpa Pietikäinen, Olli Rehn, Petri Sarvamaa, Paavo Väyrynen ja Henna Virkkunen.

Mitä Euroopassa tapahtuu ja kuka vetää nukketeatterin naruista? Onko todella niin, että ... jääköön sanomatta ...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (19 kommenttia)

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Listassa mainitsemasi suomalaiset ovat niitä joiden oletetaan suhtautuvan suopeasti Soroksen pahantekeväisyysjärjestöjen lobbaamiin asioihin.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

"Anti-Semitic roots

Mark Fenster, a law professor at the University of Florida and author of "Conspiracy Theories: Secrecy and Power in American Culture," said that many of the claims waged against Soros could have an anti-Semitic slant similar to false claims that the Rothschild family secretly controls all of the world's wealth. Fenster said wealth is often used to justify "fearing and hating the Jews" and, as a result, is also used to disguise anti-Semitism in some conspiracy theorists.

In the past, Breitbart published tweets calling Soros "an octopus." The Nazis used octopus imagery to refer to Jews controlling the world in the 1930s and 1940s. Indeed, Glenn Beck, the former Fox News host and founder of The Blaze, once called Soros "a "puppet master" who holds the strings of the world in his hands."
http://www.businessinsider.com/how-did-george-soro...

Niinpä niin.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Kaj Granlund

Tällaiset syytökset kuuluvat nykyaikamme retoriikkaan. Ihminen leimataan ajatuksiensa perusteella hyviin tai pahoihin.

En maininnut tekstissäni juutalaisuudesta sanallakaan, vaan "anti-semitismi" syntyi sinulle olettamuksena, että kirjoituksiani ohjaisi jokin juutalaisvastainen aate. Nuku yösi rauhassa, minä haen totuutta tavallani ja jos totuus on juutalaisvastainen, niin tohdin sanoa sen. Minusta et kuitenkaan saa juutalaisvastaista.

Eräiden sukujen merkitystä maailmanpolitiikkaan ei kuitenkaan voi sivuuttaa. Erityisesti minua kiinnostaa Balfourin julistus ja sen yhteys siihen, että Woodrow Wilson lopulta saatiin taipumaan sotaan 1917. Olen kirjoittanut ajatuksiani tapahtumista, jotka johtivat toiseen maailmansotaan muualla. En väitä että olisivat totta, mutta kyseessä on yksi näkemys asiasta.

http://cajppa.blogspot.fi/2017/09/the-myth-of-germ....

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Hyvä kirja aiheesta on Mike King: "The Bad war". Kirjaa saattoi tilata aiemmin Amazonista ja Lulusta mutta nyt sitä ei myydä missään. Mike King on julkaissut siitä pdf-version netissä ja sen voi ladata 9 dollarin hintaan itselleen.

http://tomatobubble.com/worldwarii.html

Kirjan väitteet jäävät käsittelemättä julkisuudessa koska sensorit ovat poistaneet sen myynnistä kaikkialla. Maailmansotien virallinen historia on täysin vääristelty ja valheellinen.

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #7

Kiitos linkistä! Tilasin kirjan ja kommentoin kunhan saan luettua.

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #7

Latasin kirjan ja sen lisäksi ostin teoksen "Planet Rotschild The Forbidden History of The New World Order", osat I ja II.

Hyvältä vaikuttaa!

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka

Niin?

Juutalaisuusko toimii suojakilpenä? Kaikkinainen kritisointi voidaan hyvällä omallatunnolla jättää huomioitta koska Soros on juutalainen?

Niinpä niin.. aivan niin.

Anti-semitismi, rasismi, trollaus... ole hiljaa jos et halua leimaa..

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

No lue nyt hitto vie mistä on kysymys esim holokaustidenialismista kuten tuossa yhdessä kommentissa.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Ei toimi, mutta (Granlundin) juutalaiset salaliittovihjailut ovat jo toinen asia.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän RikuReinikka kuva
Riku Reinikka Vastaus kommenttiin #10

Missäs kohtaa Granlund esittää juutalaisia salaliitto vihjailuita?

Onko salaliittoteoriointia jos kertoo GS:n säätiön olleen vaikuttamassa Ukrainan tapahtumien taustalla?

Entäs se jos väittää miljardöörin rahoittaneen Fergusonin mellakoita?

Esimerkkejä riittää jos vähän selvittää asioita itselleen eikä ainoastaa tyydy halpoihin anti-semiitti / salaliittoteoria heittoihin...

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #12

No eipä niitä nähtävästi huomaa, jos ei halua. Tosin osittain nyt aineistoa on kadonnutkin joko blogistin itsensä tai moderaattorin päätöksin.

Täältä tähän.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #14

Kaikki linkit ovat paikallaan, enkä ole muuttanut yhtään sanaa. Hyväksyn kuitenkin selitykseksi huonon luetun ymmärtämisen :)

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #15

Katoamisella viittaan eiliseen blogiisi.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #16

Tuo olikin mielenkiintoista. En ole koskenut tekstiin, joten osaa sanoa, mitä puuttuu tai on muuttunut. Alkuperäinen ei ole tallessa.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen Vastaus kommenttiin #17

Yksi sinun kommenttisi sieltä on kadonnut.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Kaj Granlund Vastaus kommenttiin #18

Mielenkiintoista! Kirjoitan sen verran, että en aina muista mitä missäkin oli. Tiedän toki, että mielipiteeni eivät kaikkia miellytä mutta yritän kuitenkin pysyä faktatiedossa ... Aina en toki onnistu siinä, kun tulee siteerattua vääriä lähteitä.

Käyttäjän rjaaskel kuva
Risto Jääskeläinen

Neutraali lehdistö selvittäisi, että onko Venäjän vaikutus suurempi kuin Soroksen. Vaan kun se media taitaa ollakkin jonkun vaikuttamishaluisen omistamaa, eikä neutraalia.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Kaikki Ruotsista tänne tulleet tp-hakijat olisi voitu palauttaa sanoi pääministerimme. Kuka käski olla palauttamatta.

Käyttäjän ilkkasiren62 kuva
Ilkka Sirén

Lopulta - sitten kun on liian myöhäistä - tulemme tietämään, että kuussa asuvat liskoihmisnatsit olivat kaiken takana.

Toimituksen poiminnat