Kaksoisagenttimme EU:ssa

Alan tottua siihen, että kun esitän asiakirjoihin tukeutuvia väitteitä, edessä on parin viikon hiljaiselo. Kokeillaan taas kepillä jäätä.

George Sorosin näppien alla toimii säätiörypäs, nimeltä Open Society Foundations. Soros kuten hänen järjestönsä ovat käyttäneet melkoisen tukun rahoja ohjaakseen maailman politiikkaa "oikeaan suuntaan".  En ihmettelisi, jos tämä järjestö ylläpitää laulua "Venäjä on vaikuttanut vaaleihin …. " vain kääntääkseen ihmisten ja tiedotusvälineiden huomion muualle.

Onko EU Soroksen vaikutusvallan alla? Kun Eurooppa oli luhistumassa pakolaispaineen alla, Soros junaili ”Merkelin suunnitelman”, ja sen taustalla toimi ESI (European Stability Initiative). ESI:n puheenjohtaja Gerald Knaus on jäsenenä Sorosin OSF:ssä ja Sorosin hyvä tuttava. Eli tämä Merkelin ja EU:n roolista. Sitä ennen OSF:n alainen järjestö oli jakanut lentolehtisiä Turkissa oleville pakolaisille, joissa luki "Tervetuloa Eurooppaan" Näin kertoo Jonathan Samuel, Sky News tässä videossa.

Mielenkiintoisen raportin löysin minulle tulleen kommentin kautta, jossa luetellaan Soroksen hallinnoimalle OSF:lle myönteiset mepit. Juttu löytyy tästä ja se kannattaa lukea, kun arvioimme meppiemme luotettavuutta ja erityisesti Paavo Väyrysen presidenttipelissä antamia lausuntoja.

Raportin sisältö hämmästyttää! 226 meppiä ovat todistetusti (proven) tai oletettavasti (likely) valmiita tukemaan OSF:n työtä. OSF on vaikuttaja, jonka mandaattia ei ole vahvistettu demokraattisilla vaaleilla.

Soroksen luottomiehiksi/luottonaisiksi ovat ilmoittautuneet seuraavat suomalaiset mepit.

Heidi Hautala, Miapetra Kumpula-Natri, Sirpa Pietikäinen, Olli Rehn, Petri Sarvamaa, Paavo Väyrynen ja Henna Virkkunen.

Mitä Euroopassa tapahtuu ja kuka vetää nukketeatterin naruista? Onko todella niin, että … jääköön sanomatta …

KajGran
Sitoutumaton Lestijärvi

Olen sitoutumaton ja sinun mielipiteistäsi täysin riippumaton ajattelija. Olen aikoja sitten ohittanut vaiheen, jossa välittäisin mitä jutuistani ajattelet.
Kun kerrot minulle totuudesta niin kerrot vain siitä asiasta, jonka useimmiten olet kuullut. Se on sinun totuutesi!
Kun kerrot minulle humanismista, kerrot miten vaadit, että itseäsi kohdellaan.
Kun syytät minua kerrot vain minkälaisena koet itsesi.
Ihmiskunnan luisuessa kiihtyvällä nopeudella kohti omaa tuhoaan, sarkasmini kasvaa, joten älä lue juttujani, jos et siedä mielipiteitäni.
Kirjoitan myös paikassa: http://cajppa.blogspot.fi/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu