Cajppa - ajatuksia yhteiskunnastamme aidan takaa En kaipaa teitä enkä tienviittoja

Kaikki blogit puheenaiheesta Mielipidevainoa

Neljäs valtiomahti totisen paikan edessä

Häkellyttävän 47-vuotisen uran Ilta-Sanomissa tehneen toimittaja Hannes Markkulan mietteitä nykyjournalismista ja -journalisteista olisi jokaisen itseään kunnioittavan toimittajan syytä pysähtyä pohtimaan. "Toimittajat pelkäävät kirjoittaa totuuksia", toteaa Markkula.

Ulkoministeri Tuomioja ja arkkipiispa Mäkinen

Miksi olette niin hiljaa? Miksi en näe teitä etujoukoissa puolustamassa terroristien julmuuksissa kärsiviä vainottuja. Jesidien joukkomurhaa ei toteuteta salaa. Ei myöskään kristittyjen vainoa. Tai ylipäätään toisinuskovien lahtaamista. 

Teillä on vaikutusvaltaa. Minun, tavallisen papin ja kansalaisen ääni ei kuulu kauas, mutta teidän äänenne kantaa. Voin mesota somessa, te voitte vaikuttaa yli somen ja Suomen rajojen. 

Niiden määrä,  joilta pitää pyytää anteeksi, kasvaa joka päivä. Liian monen osalta se on myöhäistä.

Mielipidevainoa vappumarssilla vuonna 2014

 

Vapunpäivänä poliisi rajoitti liikkumavapauttani vappumarssilla.  Seisoskelin keskellä Rautatien toria. Yllättäen poliisi saartoi osan mielenosoitukseen valmistautuneita. Myös minä jouduin poliisin piiritysrenkaan sisäpuolelle tietämättä ollenkaan, mitä tapahtui tai mitä tulisi vielä tapahtumaan.  Yksilönvapauden kannattajana olin vetäytynyt vapautta karsastavien sosialistien luota lähemmäksi vapautta rakastavia anarkisteja. Hehän kannattavat hallituksettomuutta, joka on yksilönvapauden ulottuvuus liberalistinkin mukaan. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä